wiec gin w sumie skwitowal nas tak, ze to moj maz nie bedzie mial swojego oczka w glowie w postaci corki,
Oj nie mów HOP Nimfii wszystko przed Wami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiec gin w sumie skwitowal nas tak, ze to moj maz nie bedzie mial swojego oczka w glowie w postaci corki,
w pierwszej ciąży też nie chciałam znać płcimy czekamy na 15 listopadai wtedy będziemy wiedzieć czy mamy chłopca czy dziewczynke
![]()
jak dla mnie michalina albo ignacymoj mowi ze nie bedziemy krzywdzic dziecka
ale by był za maksymilinanem (dla mnie odpada ) .
po wielu propozycjach chyba mamy kilka typów :
chłopiec to wojtek , kacper lub patryk
dziewczynka to kinga, marcelina lub lidia
Ja dziś zapodałam to imię małżowi i mu się spodobało. Ale u nas to się zmienia co rozmowafajne macie typy imion, wszystkie mi się podobają :-)
u nas dzisiaj debata nad imieniem i chyba będzie jednak Pola
ja się jakoś przyzwyczaiłam do imienia Blanka i teraz jakoś ciężko mi ta Pola przychodzi ;-)
Oj nie mów HOP Nimfii wszystko przed Wamija po mojej dwójce zarzekałam się, że nigdy więcej
, do głowy mi jeszcze parę lat temu nie przyszło, że się zdecyduję na trzecie
![]()