alex2339
Fanka BB :)
Hej dziewczyny witam sie
Mam pytanko
Czy ktoras z wsz zdawala tutaj prawko mozecie mi opowiedziec jak jest i wogole
Mam pytanko
Czy ktoras z wsz zdawala tutaj prawko mozecie mi opowiedziec jak jest i wogole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa dzieki..teraz juz kojarze...ewelcia od strony lidla do centrum, na swiatlach w lewo na carlow rd i( 1 km od swiatel ) na mapie pisze coneyburrow;-)

;-), ale kurcze jakie tam ceny za 3 bedrooms
jestem zrypana jak koń po westernie 

), potem na chwile do Pennego, przylaznęłam na chatę to wzięłam się za oponki (z przepisu Anineczki - rewelacja!! takie jak pamiętam mojej babci
tyle tylko że weszło mi więcej mąki niż w przepisie, ale to pewnie dlatego że miałam ser tłusty), potem obiadzio, trochę chatę ogarnęłam, i szykuje się do jutrzejszego najazdu gości 
Mam schizy na punkcie "psychotropów" nawet gdyby były nie wiadomo jak łagodne :-(
) i skrzypowita.
będzie bronił mamusi jak nic! 
u mnie zapomnij
żadne "fanty" czy wspomagacze nie ratują sytuacji
Ale jest i dobra strona medalu ;-) nikt mnie nie popędza, nikt nie ględzi "po co ci to" i nie przewala oczami podczas płacenia rachunku 

oczy se wygnijesz 

jesssu też chcę taką 
paaa
Mama panikuje,ze Wika nie chce jeść
a ja już nie mam siły tłumaczyć, że ważne przecież żeby pila dużo. Mówi ze jak jej po 3ch dniach apetyt nie wróci to kupi jej jakiś syropek

Ja na to że jeszcze trochę i spakuje manatki na drogę powrotna i tyle będzie z naszych wakacji w PL
Biegunkę jeszcze ma..jednak
)