reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko ale ślkiczna mała kruszynka :-)
Dominiczka sliczne imie moja Vi ma tak na 2:tak:
wszystkim ANIOM wszytskiego naj
ewelcia śliczna chata
gastone współczuję z tym praniem...ja wolę zawsze wieszać na bieżąco bo takiej ilości na raz to nawet by mi się nie chciało :-p
u nas też pogoda do bani ale idziemy dzisiaj na urodzinki.. więc się nie przejmuję...
narazie staram się odpocząć ;-) żeby wieczorem mieć siłę :-D

reklama
hejka

ja tak szybciorem.. bo załoga na klify pojechała

Lubiczanko... Dominisia...cudowna cud miód i orzeszki..taką słodka ma minke jak ziewa jakby śpiewała w operze..hihihi..buziaki da Was...i fajna miałaś niespodzianke ..mama odciarzy Cie przez ten tydzien...
zmykam bo rycze tak sie roczuliłam

Kurna hata zaraz wezme ten kosz z praniem i zwale sie do was:-D:-D noo pogoda do bani..
W poniedzialek przylatuje tesiciowka mam nadzieje ze chociaz wtedy pogoda bedzieto powycieczkujemy.

Lubiczanka cudowna dziewczynka!Ale sie pewnie cieszysz??? Ach wiecie ja zawsze sie zarzekalam ze tylko chlopcy bo sie lepiej wychowuja ale jestem dumna i szczesliwa ze mam dziewuchy i w koncu sie spelniam bo moge te wszystkie ciuszki sliczne im ubierac ach och i ach!W kazdym razie buziaki dla ciebie Lubiczanko,mocno cie sciskam!!!:cool2:

Nooo co to ja jeszcze chcialm.dziewczyny poszly spac,j powinnm sie za robte wziasc ale jakos mi sie nie chce bo taka bloga cisza...chyba sie porozkoszuje...bo rzadko bywa ze spia razem.:-)

A jescze jedno.Hania dzis obudzila sie z z plamami wokol ust,jak odparzenie normalnie.Nie moze to byc alergia bo na co.Ja im nic nowego nie podawalm,one jedza juz wszystko od dawna i alergi nie maja.Nie wiecie co to moze byc?????:-(

Anineczko oooo widzisz no nie wiedzialam ze mozna wyjsc, a wczoraj bylo pieknie u nas i bezwietrznie.Slonko polecialo dzis do Dublina, bo u nas dzis pochmurnie:baffled:
Jedyna krostke wystawiona na wiatr ma na raczce reszta jest na brzuszku i plecach. Teraz musimy czekac na poprawe pogody.

hej Wam!

lubiczanko-jakie śliczności!!!Kruszynka taka!Ucałuj ją ode mnie;-)
Super są te mamy,co?Starszaki to się dopiero cieszą na wakacje w PL...I pogoda im pewnie dopisze,bo ponoć ma się poprawić-teraz właściwie nieciekawą mamy,przynajmniej w moim regionie..

barmanka-jak to ESB ceny podnosi?Toż oni obniżyli niedawno..:confused::dry:Jesteś pewna że to nie o Bord Gais chodzi?Ja mam w ESB i nigdzie się nie przenoszę:no:

Aniaa83
-nie wiem jeszcze:-p:blink: Póki co planuje wracać na pocz. września,choć bilety na październik są dużo tańsze..(A. by mnie chyba zabił..:blink:)Jakoś mnie nie ciągnie do powrotu...:-pA Ty kiedy wracasz?

gastone
-odpocznij sobie,masz rację.Robota nie zając..;-)
A może Hania dotknęła do buzi czymś brudnym niepostrzeżenie i stąd te plamki?

pozdrawiam wszystkie!tradycyjnie-miłego dnia
:happy2:

Tak,to Bord Gais podnosi ceny,wrzucałam kiedyś linka: Wzrastają ceny prądu i gazu. Aż o 300 euro rocznie. | Gazeta.ie
Co Wy z tą brzydką pogodą?:-DU nas smali niemiłosiernie:tak:Pranie na dwór wystawiłam to piecze słonko straszennie i zero chmurek:tak:
Dotaliśmy dziś MC dla całej czwórki:-):-):-):-):-)Na 2 lata:-):-):-):-)
Jeszcze ten nieszczęsny FIS:dry:A jeśli nam przyznają to i tak pewno już nie zdążę złożyć podania o Back to School:sorry2:W zeszłym roku przepadło,w tym pewno zaś i kurczę po 200E:wściekła/y:Akurat na książki,plecak,jakieś dresiki by było:dry:

Hej, wpadam jak po ogien. Nie mialam ostatnio czasu ani dostepu do kompa wiec nawet nie wiem co u Was sie dzieje.
Lubiczanko OGROMNE GRATULACJE.
Wszystkim Aniom wszystkiego naj.

Teraz bede miala jeszcze mniej czasu bo robie kurs na prawko i jak bedzie ok to zaczynam jazdy.
Zuzia ma sie dobrze, tylko czasem zeby jej dokuczaja ale narzekac nie moge. Ciagle usmiechnieta i zadowolona.

Pozdrawiam

Hej witam was dziewczynki,ja tu pierwszy raz,czytam sobie wasz watek,bardzo tu milo u was.Ja jestem z Tipperary ale byc moze we wrzesniu przeprowadzimy sie do Ennis ,lub do Shannon zalezy czy M dostanie sie na kurs wlasnie czekamy na list.Ja w POTWIERDZIL MOJA czoraj bylam u GP aby potwierdzil moja ewentualna ciaze,ale nie dowiedzialam sie wiele ,zmierzyl cisnienie,spojrzal na test ciazowy ktory owszem jest pozytywny i napisal list do szpitala na scan,wczoraj wyslalam i czekamy az cos przyjdzie:-)Myslalam ze chociaz pobierze krew na badanie by potwierdzic na pewno,a on tylko na podstawie pozytywnego testu.Przeciez moze byc falszuwie dodatni.

reklama
tylko na minutke...
Lubiczanko sliczne malenstwo!!!
zaraz pomyslalam o Szymku!!
on przeciez tez byl taki tyci,tyci!!!

do kiedy trza zlorzyc papiery o back to school??
mam forme ale nie wypelniona...\co trzeba dolaczyc?
Tichonek dzieki ze mi o tym przypomnials

Do góry