madziaczek83
Fanka BB :)
Asia zdróweczka dla Was i oby wyszły jak najszybciej te zębiska i maluszek przestał się męczyć:*
Magdalena witaj moja imienniczko.Fajnie,że się odezwałaś.Napisz cosik o Was.
Ja standardowo zaprowadziłam Zuzie na 8 do szkoły.Chętnie chodzi.Dziś to nawet mnie pospieszała
No a na 12 musze iść po Nią.
Dobrze,że jutro wolne to chociaż wieczorkiem dzisiaj posiedze dłużej i ponadrabiam zaległości netowych bo przy Filipie nie da rady.Miłego dnia dziewczyny
Magdalena witaj moja imienniczko.Fajnie,że się odezwałaś.Napisz cosik o Was.
Ja standardowo zaprowadziłam Zuzie na 8 do szkoły.Chętnie chodzi.Dziś to nawet mnie pospieszała
Dobrze,że jutro wolne to chociaż wieczorkiem dzisiaj posiedze dłużej i ponadrabiam zaległości netowych bo przy Filipie nie da rady.Miłego dnia dziewczyny
Adas ma juz 4 zabki,jakis miesiac temu zaczol raczkowac,a teraz juz smiga po calym mieszkaniu...Wspina sie po meblach,lozkach,po mnie i po wszystkim innym po czym sie da wspiac:-)sam juz chodzi przy meblach i za raczke,czesto juz jak mu sie uda przy czyms stanac to sie zapomina i sie puszcza i roznie sie to konczy zazwyczaj siadem na pupe...na szczescie.Od urodzenia Adasia nie przespalam jeszcze nigdy calej nocy bo sie budzi na jedzonko albo tak po prostu.Od noworodka jest dosc absorbujacym dzieciatkiem,malo sypia w ciagu dnia i potrzebuje duzo uwagi...Przechodzilam kolki i wiem co to placz dziecka
Ogolnie to jest wesolym dzieckiem jak nic go nie boli,smieje sie do wszystkich no i najwazniejsze Kocham go nad zycie:-)Ale sie rozpisalam...