Witam moje drogie...ale ten tydzień zasuwa,szokkk już czwartek

))
Ania2403 kochanie ja tak miałam w ostatniej ciąży, test wyszedł mi pozytywnie, a jak poszłam do lekarza nic na USG nie było widać, po 5 dniach byłam u gina i wtedy zobaczyłam małą kropeczkę...także nie stresuj się i poczekaj,napewno wszystko będzie widać na następnej wizycie....
As76 kochana to co piszesz o kubusiu przeraża mnie bardzo,sama jestem mamą bardzo wrażliwego dziecka...musisz mocno uwierzyć w Kubusia, dać mu do zrozumienia,że dla Ciebie jest naj naj naj pomimo wszystko...i porozmawiać o tym co mu najbardziej przeszkadza w szkole wśród najbliższych kolegów...porozmawiaj z wychowawcą z pedagogiem wprost i powiedz co czujesz Ty co czuje Kubuś....Może to tylko chwilowy kryzys kubunia,może było jakieś wydarzenie co skłoniło go do takich zachowań...Ja w niego wierze mocno, to z pewnością mądry i bardzo wrażliwy chłopak, który w życiu da radę....u mnie w rodzinie też jest dziewczyna z autyzmem i poalkocholowaym zespołem FAS, ciocia z wujkiem adoptowali ją, bo nie mogli mieć własnych dzieci. Miała być zdrowym dzieckiem, nikt im nie powiedział w ośrodku,że jest obciążona chorobą a miała zaledwie 6 mcy...gdy skończyła roczek wszystko stało się jasne i....ciocia z wujkiem mogli ją oddać,ale wszyscy ją pokochali i została na zawsze...dziś ma 18 lat i mimo terapi ma czasami zachowania konwulsyjne, jednak jestem z tego dumna, bo zawsze mówi,że ciocia Agnieszka to jej najlepsza koleżanka

)))Trzymam kciuki za Kubusia, musi być dobrze

))
Resztę dziewczyn pozdrawiam i mocno całuje

)))))))))))))