reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam :-)
solenizantom spoznione ale jak najbardziej szczere zyczenia urodzinowe. 100 lat i spełnienia marzen!!:tak:
Wisienka zdrówka dla Wiki!!
Lubiczanka ja dopiero teraz, ale jak mogłas nie wstapic do Ewelci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdrówka zycze!! ;-)i oby autko słuzyło jak najdłuzej. piekna ta Wasza Ksiezniczka :tak:
AsienkaM zapraszamy na te nasze kawkowanie, nie ma problemu ;-)
barmanka prawda, wazne ze pomaga :-D
ViKamcia witaj z powrotem,śliczne masz dziewczyny :tak:
Gliwa to fajnie ze sesja udana
gastone super ze dzieciaczki takie zdolne sa
Aniaa mam nadzieje ze bol przeszedł, pochwal sie zdjeciami ;-)
Ewelcia fajnie ze młody ma juz kask :tak: i dziekuje Kochana za odwiedziny, nie ma to jak niedzielny relax w miłym towarzystwie :tak: do nastepnego... :-D

miego wieczorku ;-)

reklama
Wooooow jestem first! Witam mamcie .:-)
Jezu jak ja nie lubie wstawac! Ciemno, glucho, mokro...
Maniek byl kochanym spiochem potrafil spac do 11 a dziewczyny o 6.30 juz stoja i krzycza...
Dla mnie to masakra bo ja tez naleze do spiochow..Dla mnie nie ma nic wazniejszego niz sen hihi
Jakbym mogla to bym spala caly dzien:-)

witam
Gastone-wow...Nie dadzą Mamusi pospać Dziewczynki...Wiem,ze to nic zabawnego,ale az sie usmiechnelam czytajac o Twoich ymaganiach z praniem
Aureliamarcel-no nie odwiedzilam-ja zołza...Fajnie,że macie tam siebie
Aaniu-no teraz tym bardziej mnie zżera ciekawośc
Mykam,bo mnie pchełka woła...Miłego dnia!!!!!!!!!!!

Witam się w ponury, deszczowy i wietrznydzień.

Aurelia z chęcią bym się przyłączyła bo miło w Was\zym towarzystwieale kawałeczek drogi do Was
Asienka_r nie ma sprawy, ładnie się bawiły a jak przyszedł jeszcze Cian toaż pod ławą za nim chodziła z wyścigówkami
Lubiczanka Dominisia śliczna
Gastone oj tyyyyle prania, nie zazdroszcze

Asienko teraz do siebie zapraszam:)
Aurelio ale z ciebie ranny ptaszek,jak najpier" papierkowa" robote musialam odwalic...na priva odpisac:-D:-)...dziekuje za wpuszczenie nas do domu i ugoszczenie;-)bylo jak zawsze milo..dziekujemy:)
My dzis do 7:15tylko spalismy:eek::sorry:ale polezalam z mlodym do 8..teraz niby chce jesc,a jak chce mu robic cos do jedzenia to nie chce

U nas tez wieje,i dopiero co swiatlo w kuchni zgasilam bo ciemno

AsienkaM w sumie to teraz nasza kolej Was odwiedzic, trzeba bedzie o tym pomyslec ;-)
ewelcia to nie ja ranny ptaszek, tylko moj Bubus, a raczej jego "niespodzianka" :-p a jak na BB jestem na biezaco to i skrobne cos z rana :-D
u mnie swiatło sie swieci :eek:

ciekawe jak tam Wilwia pewnie tuli juz dzidziusia :tak:

mlody nie dospał i buczy :confused2:

reklama
Witam się:-)
Widzę,że cała Irlandia ciemna,wietrzna i deszczowa:sorry:Ale cieplutko za to jak jest:shocked2:Popieprzona ta pogoda:sorry:
Lubiczanko Boszsz...jaka Misia śliczna,taka kruszynka maleńka a te oczęta piękne:-)Cudności,normalnie:-)Mój P powiedział,że cała mama:-)A ja,że cały tata:-D
Gastone brawka dla Maxia,zuch chłopczyk:tak:W ogóle masz ciężko ale za to jaka nagroda...Takie śliczne i mądre dzieciaczki:tak:
Aniaa a dziś widziałam zdjęcie Lenki z sesji,ślicznotka z niej cudna:-)Piękne masz dziewuszki:tak:J musi być dumny z takiego babińca w domku:-D
Biola i ja się sprawa z fotelikiem ma?...Myśmy byli wczoraj dowiadywać się o fotelik dla Matta bo z tego co ma to już mu nogi wystają i widać,że mu ciasno:sorry:Okazuje się,że tyłem do kierunku jazdy musi jeździć do 9 miesiąca życia (o czym nie wiedziałam:zawstydzona/y:) i marny wybór fotelików więc na tę okoliczność:confused2:Chciałam Britax Eclipse bo mnie też się wydawał bardziej rozkładający do leżenia ale nie może go mieć teraz:no:W grę wchodzi tylko Britax First Class lub Maxi Cosi,ale podziękuję za cenę:confused2:Pani w Smythie też nam powiedziała,że Britax Prince może być ale w jego opisie pisze,że można nim jeździć tylko przodem do kierunku jazdy więc już zgłupiałam:wściekła/y:
Ktoś ma jakieś wieści od Wilwii?:-)

Ostatnia edycja:
Do góry