Dzień dobry Wam:-)
Hello,
dagisu:-).Mam nadzieję,że zostaniesz na dłużej?
Rzutka,ty też

.
A moderatorem naszym na razie wciąż jest
Monimoni,choć może doczytałaś,ze chce się zrzec tego zaszczytnego miana

.
Co do propozycji
Dziulki,żeby
Makuc była,to też ją brałam pod uwagę,ale że pracuje,to jej "odpuściłam"

.No,chyba,żeby czuła się na siłach- w końcu aż tak dużo pracy to przy nas nie ma

.Co do mnie...ja zbyt nieogarnięta i mało się znam na komputerach,nie podołałabym technicznie chyba...I jeszcze
Dziulce napiszę,bo zawsze jakoś tak tez mi to umyka,że bardzo,bardzo gratuluję Leane takich postępów w mówieniu

.Super:-):***
Ida,ale Priorix jest refundowany,z tego,co Lolisza pisała,tylko nie w każdej przychodni go mają.Więc nie wiem...recepta od lekarza czy prosić,żeby sprowadzili do przychodni?
...ja też już wymiękam z moją wszędobylską eksplorerką.Ostatnio wykombinowała sobie,że jak wlezie do kosza z zabawkami,to dosięgnie książek na regale...kolejna półka do zabezpieczenia...No i coraz większy "zasięg " ma- też mnie czeka kolejne przearanżowanie stref "bezpieczeństwa od małych chciwych łapek".Zwłaszcza,ze najbardziej ostatnio fascynują ją leki i kosmetyki- rwie się do nich i ryczy.Lekomanka czy co???

A tak to taki sajgon robi,że masakra...nic nie jest bezpieczne,wyrzuca z szafek wszystko,co może...mam dość tej syzyfowej pracy,bo co pochowam(nie ma mowy o układaniu

),to i tak zaraz wszystko z powrotem po calym pokoju porozwlekane...jakby uwielbiała brodzić po kolana w swoich ciuszkach,pieluchach itp...choć jak czytam o Franku
Emilki,to tak sobie myslę,że chyba jednak wywalanie wszystkiego lepsze,niż wkładanie czegoś do czegoś

- mimo rozsypanego po całej kuchni cukru...

A,no i pobudka była o 4.30,mimo,że padła dopiero jak się Wojewódzki zaczynał (dzięki za drobne łaski,bo choć to w spokoju obejrzałam

).
To teraz czekam na
Elizę(super nowy awatarek

) ,w międzyczasie tematyczne ogarniając

.I na zamknięty może wreszcie uda mi się zajrzeć...
Zuzi
Bartusiowi
i Ich Mamom
Sarisce i Malutkiej
Wszystkiego najnajnaj z okazji roczku:-):-):-)