reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc- rzucanie się na podłoge i ryyyk?Skąd my to znamy:dry:...Krokodyle łzy u nas zawsze na podorędziu:baffled:.Co do zębów,to też włosy dęba mi stają,jak pomyślę,ile jeszcze przed nami:baffled::no::crazy:.

Nat,to jak będzie w końcu?Możemy uznać Cię za poważną kandydatkę na nowego moda i opiekunkę zamkniętego?Tak na 100%?

reklama
ale może Monimoni jeszcze to przemyśli. Ja mogę zająć się ewentualnie (jeśli inne dziewczyny by nie miały oczywiście nic przeciwko) zamkniętym, a moderowanie to sama nie wiem ;-/
zresztą przede wszystkim musiałabym wiedzieć na czym to polega od strony technicznej, ja jakaś mocna komputerowo nie jestem.

Natolin, przejęcie grupy zamkniętej już wysłałam, powinnaś dostać potwierdzenie przejęcia grupy. A co do moderatora, zgłoszę Adminowi i dam znać.

Monimoni ale tak jak napisałam wyżej - na moderatora to ja wcale się nie zgłaszam, to była tylko propozycja, ja nie wiem na czym to polega ani czy komputerowo sobie poradzę. Pomijam to, że na razie tylko Happybeti i Makuc wyraziły swoją aprobatę, więc proszę, żebyś nie pisała w tej sprawie do adminów jeszcze!
Jeśli chodzi o zamkniętą to jeśli dziewczyny się zgodzą, a Ty mi powiesz jak to zrobić, żeby tego nie popsuć to z chęcią się zajmę grupą.

witam. nie poodpisuje wam chyba bo raczej nie znajde tyle czasu ale przeczytalam wszystko wiec nic przede mna nie ukryje sie;) poza tym co tam. Agnieszka niedługo będzie przez mieszkanie biegając przemieszczać się szybciej od światła. ja sie czuje juz prawie dobrze, kaszel mija a poza nim juz jest ok. Aga się trzyma i małż też się nie rozchorował jednak. dzisiaj pobudka o 8 była i tak ostatnio Aga wstaje no ale niestety raz czy 2 razy budzi się w nocy...
wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętujących dzieciaczków!!!!!!
Natolin
jak dla mnie będziesz idealnym opiekunem grupy zamknietej i moderatorem.

SARISA, MALUTKA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH ROCZNIACZKÓW!!!! I OGROMNIASTE BUZIOLE!!!!!!!

RYSIA jak wczorajszy babski wypad? Na jakim filmie byłyście, bo chyba nie napisałas?

DOBRANOCKA super, ze koleżanki przyszły zobaczyć Twoje malutkie szczęściA ;-)

MAKUC może Alutek nie lubi po prostu mącznych potraw. Może woli mięcho? Mój Dodo jest chyba wszystkożerny , bo wpiernicza normalne naleśniory z bialym serkiem. Z tymi zębiskami to ja współczuję ,ze tak źle to przechodzi.

HAPPY to dorybianie to całkiem mądry pomysł. Osobiście nie mogę jesc wędzonej rybki , ale dzieciaczkowi kupię ;-) Zobaczymy czy i to mu zasmakuje. Co do upodobania lekarstw , to nie mogła sobie wybrać czegoś innego? Mój skubaniec ostatnio potrafi wiele rzeczy otworzyc nawet zakrecanych , także jakby sobie lekarstwa tak upodobał to mogłoby być groźnie.

NATOLIN na pewno sobie poradzisz na stanowisku moderatora. No i kto inny mógłby pełnić tą funkcję jak nie Ty? 6000 postów , nie do pobicia :-D A jak tam nocka? Doczytałam – czyli git. U mnie przeważnie pobudka jest o tej porze (pewnie z tego względu ,ze budzik nas budzi;-))

IDA omg , ale fajna fotka .... ten facet , no i te dzieci (rzecz jasna) -WOW.

SARISA no wlasnie nie wypełniłam jeszcze tej petycji , bo chcialam zapytac czy Ty wypełnilas i myslisz,ze to w miarę wiarygodne i bezpieczne źródło?

EMILIAB ale sobie znalazł zabawę Kuba z tą skakanką. Choc z drugiej strony jak w ramach zabawy się dołączysz to faktycznie ma to wiele plusów. Mój Miki ma teraz etap boksu. Kiedys dostał taką gruchę i rękawice i co wieczór teraz ćwiczy . Dorian wtedy staje w bezpiecznej odległosci i zieje z niego w głos :-D

wow RZUTKA – witaj kobieto. Kopę lat!

KROMA fajnie ,ze dzień spedzilas z kumpelą. Byłas z dzieciaczkami czy sama?

DAGISU no wreszcie! Proszę już sobie takiej przerwy od forum nie robić!

ELWIRKA córusia mamusi z Oliwci? A może trzeba ją częściej zostawiac z kimś innym ,bo takie przywiązanie do mamci może być męczące. Nocki współczuję.

MAMAAGUSI dobrze ,ze już lepiej się czujesz :-). Mówisz ,ze Agula szaleje. Hehe ja tez czasem się zastanawiam czy nie powinnam obłożyc sciani podłogo gąbką , bo Dodo czasem się też tak rozpędzi i włosy mi wtedy staja deba bo mam wizję zderzenia czołowego ze scianą, bądź podkniecia się . Brrrr

A gdzie poranny post KANI? :-(
No i dawno ALICJI nie bylo?! , ELIZABENET znów się zawieruszyła, no i myslę o naszych KASIACH. Odezwijcie się dziewuszki.

A co u mnie ? No Dorian tez szaleje jak wariat. Uwielbia otwierac swoje szuflady z ciuchami i wywala wszystko jak jakiś furiat. Ponadto wczoraj wziął pieluszkę tetrową i poszedł czyścic okno balkonowe .... że niby brudne??? I nowa zabawa – wygrzebuje rózne rzeczy np. długopis z jednej szafki i idzie go schowac np. tam gdzie akurat są ręczniki. A najbardziej lubi podrzucać co popadnie do żółwia :-(. także u mnie też sajgon.

Natolinko dla mnie też jesteś najlepszą kandydatką na moderatora i opiekuna grupy. Chociaż tym drugim to już jesteś od dawien dawna:tak:. I dobrze!
Elwirka to masz więcej popstów niż ja;-).
doris fajny pomysł z tym boksem:-). A co do Dodo,to też masz nieźle. Oby tylko nie schował czegoś ważnego,bo potem ciężko będzie znaleźć. Ale to i tak lepiej,niż wyrzucanie do śmietnika.

Dzisiaj szukałam kluczyków od auta... Już miałam czarne wizje,że wyleciały ze śmieciami do zsypu("dzięki" Frankowi:-(). Po 15 minutach na szczęście się znalazły:-D. Były w innej kurtce:-).A malo brakowało,a butelka z niedopitym mlekiem wylądowałaby również w wiadomojakim miejscu:-D. Dobrze,że byłam akurat w kuchni;-)

Lecę,bo Franek się obudził i trza zrobić śniadanko:-D

Buziaczki dla wszystkich

reklama
witam porannie.... znad kawy o tej godzinie bo u nas dzisiaj leje jak jasny gwint, cisnienie tak niskie ze po nim deptam no i co??? i dzidziuska se zaspala i wstalismy z malzem o 10.05 w panice biegiem do niej czy cos sie nei stalo!!! przespala cala nocke. a my jak nowo narodzeni.

SARISA i MALUTKA najslodsze buziaczki i zyczenia urodzinowe dla waszych sloneczek. cmousiam je z calego serducha te slodkosci:)))

no i wielkei dzieki HAPPY za wielki gratki dla malej mojej gadulki:)))

a wczoraj widzialam cos pierwszy raz- podnosi dupke do gory razem z kolankami jakby miala isc na czworaka a nie na kolankach... kilka razy tak zrobila. raczkowac poza kilkoma malymi kroczkami to nie raczkuje jeszcze.

WRÓCIŁAM:)
Witam się serdecznie
Nie wiem na jak długo ale jestem - żyję:)
Dziulka kochana przywołała mnie do porządku :)
nie wiem czy w ogóle mnie jeszcze pamiętacie:)?
ufffffff wreszcie sie dala przekonac :)))))))))) jak znikniesz to nastepnym razem przyjade do ciebie z pala bejsbolowa:)))))
makuc kurcze może i to też,ale myśle że troche też zęby
wspolczuje ci bardzo tych nocek francowatych ale ja obstawiam zebiska bo te cholery strasznie bola nasze dzieciunki. sproboj moze wieczorem dac jej czopek jesli u was sa "camomilla" albo "camilla" sie to nazywa i wydaje mi sie ze w PL tez jest takie cos. mojej Leane zeby dokuczaja a jak widze tylko ze dupka czerwona to czopek po kapieli i problem z glowy, chyba ze bardzo dokucza to sie przebudzi w nocy ale to wtedy mleczko ja uspokaja.

jak mi sie nei chce isc do roboty...

a nie mowilam wam!!!! w sobote ta gruba ktora spowrotem zostala kasjerka spadajac z wyzszego stolka (juz pisalam o tym) nie przyszla se do pracy na popoludnie nawet nie zadzwonila ni chu chu. w konsekwencji ta co zastepuje szefowa wpadla w szal bo zamiast skonczyc o 14.30 skonczyla o 19h a jedna dziewczyna miala skonczyc o 14h i tez zostala do 19h- anulowala urodziny swojego syna w mc donaldzie przez glupia krowe, no ta nasza "szefowa" przez ta gruba pipe popsula nieco atmosfere i mamy do niej sie zwracac "mademoiselle" i "paniowac a nie na ty jak do tej pory. jak to uslyszalam to padlam ze smiechu, powiedzialam jej ze jak ona uslyszy od mnie " mademoiselle" to predzej jej kaktus na czole wyrosnie bo tyle lat ze soba pracujemy na "ty" ze moze zapomniec. dziewczyny sa wkurzone tez na gruba i to zdrowo.... jeju jak dobrze ze stamtad uciekam!!!

Do góry