SARISA, MALUTKA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH ROCZNIACZKÓW!!!! I OGROMNIASTE BUZIOLE!!!!!!!
RYSIA jak wczorajszy babski wypad? Na jakim filmie byłyście, bo chyba nie napisałas?
DOBRANOCKA super, ze koleżanki przyszły zobaczyć Twoje malutkie szczęściA ;-)
MAKUC może Alutek nie lubi po prostu mącznych potraw. Może woli mięcho? Mój Dodo jest chyba wszystkożerny , bo wpiernicza normalne naleśniory z bialym serkiem. Z tymi zębiskami to ja współczuję ,ze tak źle to przechodzi.
HAPPY to dorybianie to całkiem mądry pomysł. Osobiście nie mogę jesc wędzonej rybki , ale dzieciaczkowi kupię ;-) Zobaczymy czy i to mu zasmakuje. Co do upodobania lekarstw , to nie mogła sobie wybrać czegoś innego? Mój skubaniec ostatnio potrafi wiele rzeczy otworzyc nawet zakrecanych , także jakby sobie lekarstwa tak upodobał to mogłoby być groźnie.
NATOLIN na pewno sobie poradzisz na stanowisku moderatora. No i kto inny mógłby pełnić tą funkcję jak nie Ty? 6000 postów , nie do pobicia

A jak tam nocka? Doczytałam – czyli git. U mnie przeważnie pobudka jest o tej porze (pewnie z tego względu ,ze budzik nas budzi;-))
IDA omg , ale fajna fotka .... ten facet , no i te dzieci (rzecz jasna) -WOW.
SARISA no wlasnie nie wypełniłam jeszcze tej petycji , bo chcialam zapytac czy Ty wypełnilas i myslisz,ze to w miarę wiarygodne i bezpieczne źródło?
EMILIAB ale sobie znalazł zabawę Kuba z tą skakanką. Choc z drugiej strony jak w ramach zabawy się dołączysz to faktycznie ma to wiele plusów. Mój Miki ma teraz etap boksu. Kiedys dostał taką gruchę i rękawice i co wieczór teraz ćwiczy . Dorian wtedy staje w bezpiecznej odległosci i zieje z niego w głos
wow RZUTKA – witaj kobieto. Kopę lat!
KROMA fajnie ,ze dzień spedzilas z kumpelą. Byłas z dzieciaczkami czy sama?
DAGISU no wreszcie! Proszę już sobie takiej przerwy od forum nie robić!
ELWIRKA córusia mamusi z Oliwci? A może trzeba ją częściej zostawiac z kimś innym ,bo takie przywiązanie do mamci może być męczące. Nocki współczuję.
MAMAAGUSI dobrze ,ze już lepiej się czujesz :-). Mówisz ,ze Agula szaleje. Hehe ja tez czasem się zastanawiam czy nie powinnam obłożyc sciani podłogo gąbką , bo Dodo czasem się też tak rozpędzi i włosy mi wtedy staja deba bo mam wizję zderzenia czołowego ze scianą, bądź podkniecia się . Brrrr
A gdzie poranny post KANI? :-(
No i dawno ALICJI nie bylo?! , ELIZABENET znów się zawieruszyła, no i myslę o naszych KASIACH. Odezwijcie się dziewuszki.
A co u mnie ? No Dorian tez szaleje jak wariat. Uwielbia otwierac swoje szuflady z ciuchami i wywala wszystko jak jakiś furiat. Ponadto wczoraj wziął pieluszkę tetrową i poszedł czyścic okno balkonowe .... że niby brudne??? I nowa zabawa – wygrzebuje rózne rzeczy np. długopis z jednej szafki i idzie go schowac np. tam gdzie akurat są ręczniki. A najbardziej lubi podrzucać co popadnie do żółwia :-(. także u mnie też sajgon.