reklama

Październikowe Mamy 2010

elwirka głosik oddany ;-)

rysiaczku super ,ze wieczorek udany. Znów nie dowiedzialam sie co to za film .... no trudno:-(
A co do pracy to powodzenia i uwazam ,ze to bardzo dobra decyzja. Trzymam kciuki zebys szybko cos fajnego znalazła. Ja swoje cv mam ,ale stare sprzed kilku lat. Jak chcesz to mogę przesłać. tylko adres mailowy by sie przydał :tak:

reklama
Przeleciałam Was wiadomojak ,bo właśnie zjadłyśmy obiadek i udajemy sie na zasłużoną (?) drzemkę.Tylko podpowiedź dla Elwirki- umiesc link do konkursu w swojej sygnaturze,żeby za każdym razem "sie przypominało":tak:- o ile można tam codziennie głosowac:confused:.Aniawa brała w nim udział kiedyś,ale zasad głosowania nie pamiętam...chyba jednak codziennie

reklama
Od rana czytam co tam u was, ale jakoś zupełnie nie moge zebrać się w sobie żeby coś sensownego napisać :rolleyes2:

Patryk już troszke lepiej się czuje, a dowodem na to jest powrót problemów z zasypianiem w ciągu dnia :dry:

rysia, fajnie, że wczorajszy wypad się udał i zakupowo i filmowo :-)
Ja też bym chciała obejrzeć ten film :tak:
doris,
szkoda że nie możemy się na niego wybrać razem :sorry:

ida, gratki dla Misi, idzie jak burza z tymi zebami ;-)

happybeti, czyli faktycznie coś jest w tym podobieństwie ludzi urodzonych tego samego dnia :-) a teraz tak sobie pomyślałam, że jakby przestawić cyferki w wieku twojego syna to wyjdzie wiek mojego męża :-D:rofl2:

makuc
, współczuje przejść z wychodzącymi zębiskami u Alutki :-( U nas też ostatnio niezły hardcore, bo nie dość że choroba, katar, gorączka to jeszcze te nieszczęsne zęby próbują się przebić :crazy: ale jeszcze długa droga bo narazie tylko 4 na wierzchu :baffled:
emiliab, hehe wesoło masz z Frankiem :laugh2: chociaż wiem że nie zawsze wtedy do śmiechu, oj wiem coś o tym wiem :yes:

ooo powróciły dwie mamusie "marnotrawne" :-p dagisu, rzutka, welcome back :-)

miniu,
ja też czasami myśle o smoniq, jak sobie radzą, jak się czuje Majeczka...
elwirka, zagłosowane :tak: no i gratki podwójnego tysiaczka w postach :-D

sarisko,jeszcze raz wszystkiego co najlepsze dla cudownej i kochanej Zuzinki!!! Moc buziaków ślę :*********

malutka, sto lat dla Bartusia i dużo dużo zdrówka w dniu jego święta :-)

My zaraz na kontrole wybywamy, więc prosze trzymać kciuki żeby obyło się bez antybiotyku!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry