Dobry wieczór
Sarisa, Malutka, Ladygab życzę Wszystkiego Najlepszego Zuzi, Bartusiowi i Madzi z okazji pierwszych urodzin !!!
Miniu współczuję zapalenia ucha !!! Fajne te tradycje w tej Danii :-)
Mała_mi w końcu się odezwałaś mam nadzieję że wrócisz na dobre i przeciągów robić nie będziesz. Trzymam kciuki za studia, kurs i opiekę nad chłopcami :-)
Monimoni szkoda że chcesz się zrzec tych funkcji :-(
Doris może Ty też zaczniesz boksować razem z Mikim :-)
No Dorian tez szaleje jak wariat. Uwielbia otwierac swoje szuflady z ciuchami i wywala wszystko jak jakiś furiat. Ponadto wczoraj wziął pieluszkę tetrową i poszedł czyścic okno balkonowe .... że niby brudne???
Oliwia bierze czyste poszewki na swoją poduszkę i froteruje panele, albo chuteczką higieniczną czyści łóżko.
Rysia cieszę się, że shoppin udany, film się podobał, nocka przespana. Super, że nianię się udało znaleźć. Trzymam kciuki za znalezienie pracy.
Ida gratuluję Michalince kolejnego zębolka !!! A jak zdrówko?
Emiliab super, że pomagasz synowi starszemu w uprawaniu sportu :-) Franio rolkę papieru a Oliwia ostatnio telefon chciała mi wrzucić, ale udało się ją od tego zamiaru odwieść...za to przed stłuczeniem słoika nieudało mi się jej powstrzymać, złapała i rzuciła o płytki...:-(
Witajcie
Dagisu, Rzutka :-)
Elwirka25 oj jak ja Cię doskonale rozumiem, moja też tylko mama, mama. Współczuję nocki a głos oczywiście oddany. Oliwia przez tą chorobę taka się zrobiła wymuszająca wszystko płaczem, wszystko ją denerwuje, drażni.
Makuc współczuję nocki i doskonale rozumiem, bo u Nas ząbkowanie jest podobne :-( wieczorem to nawet wyłączam tv żeby podelektować się ciszą, w ciągu dnia od piątku jest albo płacz albo marudzenie do potęgi entej. U Nas środki czystości dalekooo na szafie stoją ale już mnie dziś mąż opr bo, Oliwia szafkę w łazience obczaiła a tam mydła proszki itp...więc jutro trza na górną półkę odseparować.
Natolin super, że nocka całkiem niezła biorąc pod uwagę niesprzyjające objawy przeziębienia. Odnośnie Twojej kandydatury na moda i opiekuna gr zamkniętej nie mam nic przeciwko :-)
Mamagusi cieszę się, że czujesz się coraz lepiej.
Efa zrób sobie jakieś badania podstawowe, Olusia zębiska męczą?
Roxannka super, że Patryk czuje się lepiej tylko szkoda że dostał antybiotyk. U Nas w ogóle z podawaniem leków od poniedziałku w tym własnie antybiotyku jest niezła jazda...
Happy te kropelki co dawałaś do kąpieli to Inhanol czy inne?
Ikaa29, Kasis jak miło, że jesteście :-)
Kasis mocno Cię tulam :***. Dziś jest ten gorszy dzień ale jutro będzie lepiej, trzymam za Ciebie kciuki. Jesteś silną Kobietą !!!
A u mnie hmmm l4 do końca tygodnia, zawalone gardło więc szpital na peryferiach...
Oliwia z mężem czują się lepiej, mam nadzieję że i mnie puści po tym antybiotyku (wszyscy mamy taki sam). Spadam do łóżeczka a raczej wychodzę z sieci, bo łóżko okupuję od jakiś dwóch godzin. Oliwia padła po 19, były już dwie pobudki więc znów będzie wesoło :-)