reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam

As ślicze zdjęcia cieszę się że wszystko dobrze :tak:
A co u mnie mdlosci jakby mnijsze trochę sie boje .Jutro mam wizyte trzymajcie kciuki proszę bo stasznie sie boje czy moja fasolka jeszcze zyje:(
U mnie 10 tydzien i 4 dzien wieć zobaczymy co ma byc to bedzie
Pozdrawiam was serdecznie

reklama
Witajcie dziwczynki;)
Anetha81 trzymam mocno kciuki - wszystko na pewno bedzie dobrze;););)
Asik gratuluje sliczny bobas, a buciki które stworzyłaś boskie;)
A do mnie sie przeziebienie przytuliło i nie chce odejsc, najpierw chory był mój mąż, później ja, w końcu znowu mąż i teraz ja już mam dosyć i to zawsze jak jest ten dobry czas, masakra jakaś normalnie;););)

Dziewczyny jak widzicie mamy od kilku dni nowe forum, wszelkie uwagi co do problemów z obsługiwaniem forum proszę zgłaszać mi koniecznie na PW, na bieżąco po zgłoszeniach są naprawiane błędy.

Zjola, no wlasnie! U nas bylo zlosliwie bo jak nie kijem go to palka, ale w koncu... Wiem - jeszcze nie wszystko przesadzone, ale jestesmy juz daleko i szanse mam naprawde spore. Musi sie udac i Wam.
Anetha, nie panikuj bo zmniejszenie objawow to jeszcze nie koniec swiata. W tej ciazy raz je mialam raz nie... W poprzedniej trzymaly sie twardo jeszcze kilka dni po poronieniu, wiec nie ma reguly. Spokojnie...

cześć dziewuszki :)

AS no i jest ok, super niech tak już będzie cały czas :) A ty mamusiu odpoczywaj!!!!!:):)

zjola zarezerwujcie sobie przyszły wekend w hoteliku gdzieś :):) i szaleć do woli proszę :-D

lili kochana ty zawsze wiesz co napisać, podoba mi się twoja refleksja, Mój Kacpuś w przedszkolu ma od tygodnia religie i ostatnio mówi do mnie wiesz to nasze zycie to tylko czasowe jest bo kiedyś bedziemy mieli życie wieczne....

tialana też mam koszmary :( ale tak jak kłaczek mówi w nocy nasza podświadomość się budzi i śnią nam się rzeczy których się boimy, ost śniło mi sie że mój tata przejechał Kacperka:szok: obudziłam się i do rana ściskałam mojego synka jest dla mnie całym światem boję się o niego panicznie a mój tata ostatnio wg mnie prowadzi samochód nieostrożnie jeździ za szybko chciał odemnie pozyczyć auto bo swoje ma w naprawie i mu nie dałam :zawstydzona/y: bałam się o niego i auto.

motyl13 w okienku masz taki kwadracik image naciśnij go i wstaw zdjęcie :) Ciekawa jestem jakie :)

martyynkooo co tam u ciebie kochana jak wizyta u drugiego lekarza?????? Dzisiaj 19???? Przylazła @???? Oby nie i pomimo wyników bedzie ok.

AHA PROSZĘ O WASZE MAGICZNE&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& DZIŚ NA 15.40 WIZYTĘ MAM U GIN

Ostatnia edycja:
Tialana - cała przyjemność po mojej stronie :)

Kłaczku - ja myślę, że u Was, to nie ma innej opcji, jak Karolek pojawi się na świecie i kropka! A u nas pożyjemy, zobaczymy :) Szanse są :)

Zjolu, tez tak wierze - Rajmundowi wczoraj sie wyrwalo, ze nie moze sie doczekac... Wiesz jak to facet - malo mowi na takie tematy, nie werbalizuje za bardzo uczuc, raczej sie ogranicza do "kocham cie" i nalezy to uznac za szczyt meskich mozliwosci, (;-)), a wczoraj powiedzial, ze "wie ze bedzie przesrane, ale nie moze sie doczekac". Chodzilo o narodziny synka. Ja wiem, ze czeka... Wiedzialam o tym wczesniej, ale musi miec niezle cisnienie, skoro o tym mowi.

reklama
Witajcie dziewczęta!
Jak już się trochę "odpuści", to potem tak ciężko za wami nadążyć... :szok: Spróbuję się zmierzyć z zadaniem, ale z góry przepraszam, jeśli kogoś lub coś pominę... :zawstydzona/y:

Anetha81 - za pamięci - &&& za jutrzejszą wizytę - na pewno będzie wszystko OK...

ewelka10, marysia868, kaszka739 - witajcie wśród swoich - bardzo dobrze trafiłyście, choć przykro, że po takich doświadczeniach... (*) dla waszych aniołków...

czarna76 - trudno coś radzić nie będąc do końca "w temacie", ale może twój mężczyzna po prostu się boi, a jako że jest "chłopem", to zapewne ostatnie, co by zrobił, to się do tego strachu przyznał... Ten gatunek tak ma niestety... ciężko im się przemóc, zwłaszcza, jeśli coś ma związek z ich "męskim ego"... Takie mam przynajmniej wrażenie... Trzymam jednak mocno &&&, aby wszystko się wyjaśniło i żebyście doszli do jakiegoś porozumienia... :tak:

agniesia84 - być może już jest po temacie, ale tak na marginesie i na przyszłość - podobno biegunki jak najbardziej mogą mieć wpływ na tabsy "anty"...a dokładnie to na ich skuteczność oczywiście, czy też jej brak w tym przypadku... :-p

As 76 - piękne fotki, cudny bąbel... Ech, zazdroszczę... :zawstydzona/y: Wyluzuj trochę, jak radził pan doktor i odpoczywaj, bo to maleństwo jest warte tego "poświęcenia"...

kobietka22 - co do jazdy samochodem, to mam dokładnie takie samo podejście... ;-)

dolofka, tialana - (*) i &&&... i wszystko jasne... ;-)

magnusik - czy ty już "rozpakowana"??? Czyżbyś w natłoku nowych obowiązków zapomniała się pochwalić swoim szczęściem...? ;-)

Olusia81 - staż macie niezły, ale nasz jest w sumie dłuższy... :-p

Amna - jak egzamin? Czyżbym przegapiła...?

Carla81 - jak się sprawy mają, bo chyba mi umknęło... a może jednak to nie tylko wrażenie, że jakoś ostatnio umilkłaś...?

poroniona84, EwelinaK, kahaka, ilona1990 - pozdrowionka...

monisiowata - świetne wieści, oby tak dalej...&&&

Lenka29 - GRATULACJE!
Lilijanna - dzięki za pamięć, jestem obecna, choć ostatnio jakoś brak czasu na częstsze udzielanie się... :-(

cdn.

Do góry