reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie

Ja dopiero teraz , bo w pracy od rana coś i dopiero teraz mam chwilę wytchnienia. Nie dam rady jednak nadrobić Was.
U nas wszystko ok. W sobotę bylismy na tej imprezce i pobawiliśmy się do 3-ciej :tak:
Zdumiona jednak bylam wielce , bo było strasznie mało ludzi , a w tym klubie pamiętam czasy jak nie bylo gdzie palca wcisnąć. Może to temu ,ze przed Andrzejkami?! hmmn

... znowu mi posta zatwierdzilo zanim zdązyłam dokończyc myśli swe ;-)
W kazdym razie przed samym wyjsciem na tą imprezkę malego zawiezlismy do tesciów i mielismy juz dzwonic po taxi , jak tesciowa zadzwonila ,ze malutki placze. No to mi sie odechcialo juz jechac i chcialam zabrac go do domku , ale mój J. powiedzial ,ze pojdzie tam (to na tym samym osiedlu) i zobaczy co i jak. Jak tylko przyszedł to malutki bez problemu zasnął mu na rękach i spał podobno calutką noc bez przebudzenia do 9-tej!!! - ze tez mi nie robi takich niespodzianek. W kazdym razie do tego klubu w koncu poszlismy ,a po wszystkim J. poszedl spac do rodziców ,zeby w razie czego być przy Dorianku gdyby sie przebudzil. Nie moge narzekac , bo wyspałam się jak nigdy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja siedze przywalona robota i nikt mnie nawet nie pozdrowi :-(
w ogole to sie wkurzylam bo nic oczywiscie nie zrobione i wszystko "na wczoraj" wiec mam to w dupie niejako i pracuje po angielsku, znaczy najpierw kawa, potem plotki a potem sie zobaczy co sie zdazy...

Wiecie co zrobilam w nocy:sorry2: Maly sie obudzil z placzem ,patrze na zegarek ok pora jedzenia,robie jedzonko daje mu a on cos nie chce:baffled: .przez przypadek spojrzalam jeszcze raz na zegarek a dopiero 24.30:baffled: Nie wiem jak ja widzialam inna godzine:-D
kania ziolka na zoladek pij tak tak:tak: ja swego czasu bardzo czesto cierpialam na bole zoladka wiec wiem co to znaczy.
Mój mąż też ostatnio tak zrobił, jeszcze na dodatek przyniósł Oliwię do Nas, bo myślał że to już ranoooo ehh...A Ty jakieś poważne problemy miałaś z żołądkiem???

Doris fajnie, że pobawiłaś a co do klubów, u Nas zwykle po klubach pustki teraz podobno... Ludzie pięniedzy nie mają...ehhh te czasy fajnych imprez gdzieś minęły...
Alicja czekolada to najlepsza rzecz na stres, smacznego !!!
Kahaa pozdrawiam gorąco !!! miłej pracy a praca po angielsku podoba mi się ;-)

Ufffffffff koniec pracy na dziś, idę ogarnąć siebie i mieszkanie.

Ostatnia edycja:
a mała_mi ma jakis egzamin? Bo nie wiem za co trzymać kciuki.

sheeney ja teraz jak wstaje w nocy to czasem zle odczytuje godz. Rano tez jak czas juz wstawac to wydaje mi sie to niemozliwe , bo przeciez jeszcze ciemno jest :-(

kania żołądek Cię boli???? Nie stresuj się , odpręż i wipij jakies ziółka!

alicja fajnie ,ze Ty juz po pracy ,szkoda jednak ,ze to byl cięższy dzien. No ale i takie muszą się zdarzac. Oby jak najrzadziej.

kahaa ja też Ciebie pozdrawiam serdecznie!!!

kania
jak mialam ok 20 lat to pare lat zmagalam sie z zoładkiem.Co zjadlam to mnie bolao bardzo,niby mialam niezyt zoladka czy poczatek wrzodow ale na pewno po czesci bylo to na tle nerwowym (bralam mnostwo lekow roznych)a w pozniejszym czasie to juz raczej z powodu zlego odzywiania,szybkiego ,picia mnostwa kawy i redbulla.Teraz odkad jem zdrowiej zupelnie mi przeszlo:-).Teraz jezeli zjem za duzo czegos ciezkiego to tez mi sie zdazy ale to juz naprawde rzadko.A u Ciebie to raczej jednorazowe czy czesto Cie boli??

Doris zazdroszcze imprezki,ja juz nie pamietam kiedy bylam.A co do tego,ze ludzi malo to moze teraz to juz nie jest"modny klub" jak za twoich czaso:-p

Kahaa to ja tez Cie pozdrawiam :-p masz racje nie wysilaj sie po co :-D:-D

Witam babeczki:)
Tak czasem was podczytuję -martwię się też o OLENIE-miejmy nadzieję że się odezwie:)
Ja też dziś o 10.30 zakończyłam pracę .Teraz Gabi śpi a Kamilka w przedszkolu.
Mam chwilkę na BB-szkoda że tylko chwilkę .
A my wczoraj dziewczynki odstawiliśmy do dziadków i wybraliśmy się do kina-kurcze już tak dawano nie byliśmy w kinie.
poszliśmy na "wyjazd integracyjny"- taki sobie -zakręcony.Ale co tam ważne że udało się wyjść razem -bez szkrabów.
To tyle co u mnie.Pozdrawiam was serdecznie:-)

Sheneey właśnie że nie jednorazowe, może z dużej ilości kawy, już sama nie wiem. Bo zdrowo raczej jem więc może nadmiar kawy mi szkodzi.

Joli77 ważne że wyjście się udało :-) a jak tam Twoje dziewczyny???

Mieszkanko odkurzone, ja też :-)

Pewnie macie rację. Klub juz nie jest chyba na topie (choć bardzo fajnie grali), a dwa to pewnie ludzie kasy nie mają.
Dolegliwosci żołądkowych bardzo współczuję. Mnie boli tylko jak cos mi zaszkodzi , ale i tak paskudny to ból.

JOLI masz rację ,ze najwazniejsze to to ,ze sie gdzies w dwójeczke wybraliscie. I o tym filmie tez slyszalam juz kilka opinii ,ze sredniawka.

reklama
Makuc, Ida, Dziulka, Roxannka, Kroma, Sarisa, Alicja, Elwirka, Dawidowe, Iki obydwie, Cass, Lady, Frogg, Efa, Renata, kogo pominęłam to przepraszam ale gdzie się Mamusie podziewacie ... ????? Dajcie znak, ze żyjecie i że u Was oki :-)

Ja żyję. I coraz smutniej mi, bo jeszcze nie zadzwonili z tej pracy, a dzień leci... Pewnie się nie dostałam :(

Do góry