reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

a) jak Kuba jest niegrzeczny,to ja mówię,że to"małża dziecko",a jak jest aniołek,to"moje dziecko";-)

u mnie tak samo, ja na ogol rzucam teksty "twoj syn obudzil sie po pol godzinie i tak darl jape, ze mojego tez obudzil"

poza tym do mnie tez nic nie bylo:-(

i w ogole to nawet mi sie udalo wyplaty prawie zrobic, mimo, ze was podczytuje caly czas. ja to normalnie taka zajebista jestem, ze pracownikiem roku powinnam zostac. :tak::tak:

a i nich mi ktos powie jak ten pantine provi wylaczyc, bo mnie qrwica trafia. siedze sobie, pracuje ajks ie patrzy, pootwierane 20 okienek excela na caly monitor, program ksiegowy i program do wyplad wala po oczach i tylko w rogu malutkie okienko bb zmniejszone do rozmiaru tekstu i tu nagle jak mi pantine provi blysnie, to z daleka widac, ze to male okienko to cos podejrzanego jest! WRYYYY dziulka sie kiedys z "oral b" meczyla... a ten pantine wredniejszy

reklama
Ja sie tylko przywitam na głównym , bo jakoś dzis humorku brak i weny do pisania tez.

kahaa to brawa dla Ciebie. Tylko nie mów nic o wypłacie , bo ja czekam jeszcze na październikową ... moze stąd ten kiepski humor.

Ostatnia edycja:
Kania Elonka kataru juz prawie nie mam ale bole glowy mam mam czesto.Staram sie nie brac za duzo paracetu bo nie lubie sie faszerowac lekami ale strasznie mi to przeszkadza.Nie wiem czy to zatoki czy pogoda czy cos innego ale teraz nawet po drzemce mi nie przeszlo.Moze od tego marudzenia... Niestety nie posiedze z Wami bo cos temu mojemu synkowi dolega i nadal marudzi :confused2:
Ale widze,ze nastroje na forum zbiorowo sie pogorszyly wszystim.Nie dajcie sie im!!!!! Zycie zlozone z samych dobrych dni byloby nudne i nierozwijajace,te złe tez sa potrzebne.;-):tak:

witam w ten (nie)piękny dzień...ja chce już wiosny bo normalnie taka aura nie nastraja mnie optymistycznie do życia:eek:Dzisiaj nocka (oprócz kilku pobudek na smoczka) była super...pospaliśmy do 8:rofl2:teraz Miłosz śpi od jakieś godz,a ja czekam aż wstanie,zje obiad i wybywamy do koleżanki bo siedzenia w domu mam już dość:)
co jeszcze...chciałabym się wbić na forum ale coś nie mogę za Wami nadgonić (ale co tam-muszę się postarać)
Mała_mi kciuki zaciśnięte:)a co do sprawy opieki to ja bym się chyba zdecydowała bo Miłosz lubi dzieci więc byłby na pewno szczęśliwy niż np.z samą nianią:)
Emiliab super wieści...fajnie że wieczorka nie spędzisz sama:)
Sarisko mój chłopina dzisiaj też nie jest nawet bardzo marudny więc może jednak damy sobie z nimi radę (bo jak nie my,to kto??!!)oo Alicja też ma dużego marudera w domu...a więc z Tobą też się łącze w "bólu":)
Dorisku humorku lepsiejszego życzę...no i żeby zaległa wypłata szybko pojawiła się na koncie (z odsetkami za zwłoke):)
Kahaaa no to życzę Ci byś została tym pracownikiem roku...bo wiesz,ludzi zaje.bistych jest mało:)
Makucku,Natolinko,Mamaagusi widzę że humorki u Was dalej kiepskie...oj kochane trzymam kciuki za to by już było lepiej:*
Efa no szkoda że pracy nie dostałaś...ale nie smuć się,może niebawem dostaniesz jakąś lepszą:)
Kania widze ze u Ciebie królują obiadowe przysmaki..hihi to może i ja wproszę się na obiadek:)
Wioli kciuki za szczepienie zaciśnięte:)
E-lona zdrówka:)
Dobranocka super że koleżanka zdecydowała się jednak na urodzenia dziecka:)a co do kampani J&J wysłałam Ci raport-dostałaś??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sheeney to może zakup sobie kropelki i te inhalacje rób, E-lona Ty też.
Doris widzisz załatwiłam Ci pensję i to jeszcze w funtach ;-)
Rysia zapraszam, jutro może pierogi będą, albo nie.... placki ziemniaczane za mną chodzą już od tygodnia... :-) Myślę że z wbijaniem to Ty problemów mieć nie będziesz :-)

Ja to mam dziś angielskie podejście do pracy... ale to chyba przez ten nastrój, choć przyznam, że jak piszę z Wami to jest ciut lepiej i nie myślę o troskach.

Ostatnia edycja:
ooo Kaniu Ty też masz kiepski humorek...w taki razie przesyłam pozytywne fluidy (i przepraszam że pominęłam Cię wcześniej ale przyznaje bez bicia że czytam dzisiaj posty wybiórczo bo czasu ciągle brak)....a obiadkami kusisz kusisz (placki ziemniaczane,pierogi nosz same pyszności serwujesz):)

Sheeney oby głowa nie bolała no i w ogóle oby zdrowie dopisywało tego życzę Tobie i Tomusiowi ja:)

Kahaaa proponuję zamalować ten kawałek monitora na czarno gdzie ta reklama się pojawia. ;-)
Doris poprawy humorku życzę i w końcu wypłaty.
Kania z czego inhalacje?
Wszystkim bez humoru życzę poprawy nastroju.

A tak w ogóle to zasiedziałam się i mało brakowało, a przegapiłabym porę odbioru syna z przedszkola.:baffled::eek:
Mąż właśnie mi napisał, że przysłali wywołane zdjęcia. Po wielu próbach ograniczenia ilości stanęło na ponad 600. Oj będę miała robotę.
Co do obiadu to problem się rozwiązał, bo wczoraj teściowa dała kotlety siekane z sosikiem.

Uciekam projekty oglądać.

reklama
ooo Kaniu Ty też masz kiepski humorek...w taki razie przesyłam pozytywne fluidy (i przepraszam że pominęłam Cię wcześniej ale przyznaje bez bicia że czytam dzisiaj posty wybiórczo bo czasu ciągle brak)....a obiadkami kusisz kusisz (placki ziemniaczane,pierogi nosz same pyszności serwujesz):)

Nie przejmuj się, co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Jutro też jest dzień, może dla każdej z Nas dużo lepszy niż dziś :-)
Obiadki Kochana to serwuje moja stołówka, ja gotuję tylko dla Oliwii i w weekendy.
Chyba że jestem na urlopie to wówczas upichcę coś dobrego:-)

E-lona ja robiłam z olejkiem eukaliptusowym, pod ręcznikiem.
Wow 600 fotek :-)

Koniec pracy, teraz pozostało kilka rzeczy do zrobienia...

Ostatnia edycja:
Do góry