reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

kahaa ja na wyskakujące reklamy mam Adblock(Taki program do blokowania niechcianych rzeczy),ale że rozumiem,że komp pracowy,to nie wiem,czy możesz w nim programy instalowac???:baffled:

reklama
Kania a Ty nie pracujesz w domu przypadkiem?
Happy też mam ten program do blokowania reklam.

Obiadek zjedzony. Katalogi obejrzane. Kilka pomysłów narysowałam. Ciekawe co tam architekt wymyślił. Teraz czekam grzecznie na męża i muszę znowu tą ohydną tabletkę do ssania wziąć.

Natolin- a ja już myślałam, że mój Arek będzie po mamusi taki spokojny, a tu się okazuje, że on po tatusiu żywy jest. Twój Pudzianek to jak moja Olka, ona też nie lubi na rękach być noszona, chociaż już teraz częściej się daje.
E-lona- szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję zatok. A moja starsza nie była jako mała akrobatka a teraz włazi wszędzie.
Alicja- u nas też rosną dzieciaki i ciągle coś odkładam a ostatnio mało dokładam, czekam aż na święta ktoś coś kupi, a resztę na wyprzedażach kupię, tylko mi się nie chce sprzątać szaf.
Mała Mi- ja też odstaję na forum, nawet teraz jak pisze to Arek siedzi w pokoju w łóżeczku, podrywał mi nalepki i mówiłam mu że nie wolno i płacze teraz, że mama mu zabroniła ruszać. Miłego wyjazdu życzę :biggrin2:
Dobranocka- gratulujemy 11 ząbka.
Sarisa- i dla tego oglądałam ten film, takie ciało, a M mówi że ja oglądnęłam wilkołaki i napalona łażę :biggrin2: Chociaż mi się dwie pierwsze części podobały, ale ta teraz to nawet książkę mi się ciężko czytało, może ja sobie to inaczej wyobrażałam. Ale dziecko bardzo ładne znaleźli do roli.
Wiloi- zaciskam
dobranocka- no to dobre wieści że koleżanka jednak chce mieć dziecko.
Kania- ja nic nie zaciskałam, ale się cieszę że pomogły inne kciukasy.
emilia- no to super wieści że sama nie będziesz, a M wraca z szpitala.

Kania a tak się zastanawiam jakaż to stołówka obiadki Ci robi? Mama? Teściowa? Mąż? Pizzeria? ;-)
Alicja ja ostatnio 2 reklamówki ubranek wydałam kuzynce. Urodziła prawie tydzień temu Kubusia, ale tyle się namęczyła, a w końcu zrobili jej cc.

Kania a tak się zastanawiam jakaż to stołówka obiadki Ci robi? Mama? Teściowa? Mąż? Pizzeria? ;-)
Odpowiedź na nurtujące Cię pytanie brzmi - żadna z tych opcji :-)
Po prostu wykupuję obiady w pewnej firmie, codziennie świeże, ciepłe i wyszukane w sensie że nudy nie ma :-)
Nie mam czasu na gotowanie, poza tym właśnie to wymyślanie spędzało by mi sen z powiek a w weekendy chętnie staję w kuchni i coś upichcę dla naszej Trójki :-)
Gratuluję kuzynce - synka !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry