reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja tez jestem :laugh2::happy::rofl2: tylko zastanawiam się czy aby nie zniknąć, żeby sobie w końcu obiad zrobić. No i właśnie ze spceru wróciłyśmy. Zima wisi w powietrzu :ninja2::frown:

Hejka

ja dopiero siadłam dupskiem a tu taka zmiana myślałam, że na jakieś inne forum trafiłam, avatary się pozmieniały :biggrin2:

Ja na mieście byłam na szopingu, teraz próbuję uspokoić dzieci, Arek nie chce spać drugi raz.

natolin- to ci współczuję kochana cierpienia z powodu czegoś co nie jest psychicznym problemem, szkoda mi że się tak porobiło, że aż ci się płakać chce, mocno tulę, musisz swoje wypłakać i nie zapominaj o nas. Zawsze jest czas na łzy i na śmiech, oby twoje jak najkrócej trwały smutki, czas leczy rany. A wiesz masz rację, bo najlepiej się rozumie kogoś jak się to samo przechodziło lub tak samo człowiek cierpi. Jak cie nie widzę w realu to ciężko mieć taką empatię na odległość, ale jakbym ciebie widziała taką smutną jak piszesz to na bank by nie było mi do śmiechu.
Elizabenet- co to jest Black Friday:?
Happy- o 5 ja miałam pobudkę ale nie dałam się i dałam butlę i poszłam spać i dzieci padły i wstaliśmy o 8,30. A co do słońca to u nas tez taka pogoda piękna dzisiaj była.

dziewczyny u nas zeby nie zapeszyc dobrze fakt kubus ma 38 ale nie rosnie mu temp i bawi sie jest radosny wywala wszystko z komody wlazi znowy wszedzie a mojego k na krok nie puszcza nigdzie moja mama stwierdzila ze moze on tesknil za tata?niewiem,wazne ze dziecko wraca mi do swiata zywych mam nadzieje ze to za nami i temp nie skoczy na oddziale kazali mi przyjechac dopiero kolo 5 wiec mam nadzieje ze niebede musiala tam jechac by znowu odeslali mnie do domu bo nikt niema czasu!jezeli nic sie nie zmieni z kubusiem jutro zaczynam czynnie uczestniczyc na forum teraz lece nacieszyc sie moim niegrzecznym dzieckiem.nie myslalam ze bede kiedys sie cieszyc ze moje dziecko lobuzuje:-D

wioli bardzo sie ciesze,że Kubus wraca do siebie.Martwiłam się o Was.Według mnie to był NOP,na szczęscie zakończony szczęśliwie- organizm Kubusia walczył i wygrał:happy::tak:.Raczej z tęsknoty za tatą dziecko AŻ TAK nie choruje:no:.ale najważniejsze,że bawi się,łobuzuje ,smieje się i ...ufff!!!:***

3 h i tylko tyle?????? a może aż bo:
wioli, super że Kubuś już lepiej!!!!!!!!!!! oby do jutra już całkowicie mu choróbsko (jakie to nie było) odpuściło!!!!!!!
a ja sobie obejrznęłam filmik, rozpaliłam w kominku i dociera do mnie że za niedługo mój dzień wielkiego lenia sie skończy:-p

reklama
hej Mamuśki:)
Coraz bardziej Was podziwiam że macie czas by posiedzieć sobie na bb (morał z tego taki że musicie mieć naprawdę grzeczne dzieci;-)).Mój syncio to istny spiderman,nawet na chwilę nie mogę spuścić go z oczu bo wszędzie się wspina i później chce latać:eek::baffled:Mam nadzieje że wieczorem uda mi się Was "dogłębnie" i ze zrozumieniem przeczytać (jeśli oczywiście Miłosz łaskawie pójdzie spać wcześniej niż około północy:baffled:)a tymczasem życzę Wam wspólnie i każdej z osobna naprawdę miluśkiego piątkowego wieczorku:rofl2:

edit:Miłosz dał matce jeszcze chwile (jak narazie jest cierpliwy i zajął się sobą)więc tak szybko odpisze przynajmniej co niektórym....

Natuś bardzo mnie smucą Twoje posty...chciałabym Ci pomóc ale jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to wirtualnie Cię przytulić i przesłać jak najbardziej pozytywne fluidy byś jakoś przetrwała ten ciężki dla Ciebie czas:tak:

Makucku jejku nie wiem co się u Ciebie dzieje bo czytam wszystko zbyt szybko i z tego wniosek że również bez zrozumienia (ale dziękowałaś dziewczyną za wsparcie,więc coś się dziać musi)dlatego wiedz że myślami jestem również z Tobą i Twoimi problemami i postaram się doczytać o co kaman (a na swoje wytłumaczenie gapiostwa mam to że Miłosz to naprawdę bardzo "grzeczne" dziecko)

Wioli
super że z Kubusiem już lepiej...oby temperatura była już tylko niższa i niższa

Iduś
dla Ciebie nieustannie dużo zdrówka...łodpoczywaj póki możesz:)a odnośnie kurtki to ładną se wybrałaś i ładnie se utargowałaś (musisz mi chyba kiedyś zrobić zakupy on-line bo ja niestety na allegro nie umiem korzystać z promocji,aukcji itp,żebym była zadowolona)

cd.nastąpi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry