reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny bez względu na wiek o ile zdrowie pozwoli i chcecie to miejscie gromadke tych dzieci oczywiście wiadomo ze przed staraniami trzeba wszystkie badania robic a jak jest wszystko ok to czemu nie:D Tego sie n igdy nie zaluje.. samo szczeście w czystej postaci :) Ja nie chcialam miec duzej roznicy wieku miedzy dziecmi dla tego zdecydowalam sie na drugie jak dla mnie tez bardzo szybko :D pewnei początki będą ciężkie z dwójką ale na pewno z czasem będzie tylko coraz lepiej :) Wiecie co mi już całkiem poszły w siną dal myśli że mogło by cos sie stac mojej dzidzi.... wiem że już w czerwcu a może i w maju urodze i wiem to nic tego nie zmieni :) i na pewno jak dzidzius będzie miał 2 miesiące ochrzczę .. :) chociaz nie należe do osob praktykujących ale wiem że ochrzczę:D

KamilaLublin- to wszystko mocno zalezy, gdzie tesciowa mieszka, jesli na polnocy, to zdecydowanie jest lepiej, tzn. ja nie lubie wloskich duzych miast (chaos, brud, przestepczosc), ale np. przedmiescia czy mniejsze miejscowosci- to juz bardziej milo.
Sytuacja sie zmienia, gdy spojrzymy na taka Sycylię :eek: Sa daleeeeeko za północą, daleeeeko za nami, przy czym śmieszne mi sie wydaje, ze duzo ludzi patrzy na mnie z politowaniem, bo jestem Polka. Dla nich my to jak Rumuni. Nie mam nic przeciwko Rumunom, ale wsciekam sie, na takie przejawy ignorancji i glupoty- wkladania do jednego koszyka narodow tak roznych, tylko dlatego ze ktos nie jest w stanie nas odroznic.
Postrzegaja mnie jako biedna, zacofana kobite, ktora zostala przygarnieta przez faceta, czyli chwycila Pana Boga na nogi, co mnie doprowadza do szewskiej pasji.
W miescie, w ktorym zyje, nie dziala absotlutnie NIC, nie ma przemyslu, nie ma pracy, nie ma rozwoju. Polska w porownaniu z Sycylia, to naprawde super wygodny kraj.
Niestety, serce mi tak wybralo, 8lat i nadal ciezko zakochana w swoim mężu, inaczej juz by mnie tu nie bylo, a przed wyjazdem malutkie bombki bym tu w parę miejsc podlozyla :dry:

A co do wozka, to od 2lat strasznie podoba mi sie Quinny Speedy :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

Wpadlam sie pochwalić. Bylismy dzis na usg genetycznym.
Dzidzius zdrowy, wszystkie parametry w normie:-)Nt 1.9 . W poprzedniej ciazy bylo 4,8 wiec mialam powody do zamartwiania sie. Tak sie denerwowalam ze pol nocy nie przespalam, a od rana jeszcze wymioty. Ale odetchnelam:-)

I wiemy juz co bedzie. Dzidzia sie tak ustawila ze trudno bylo sie nie domyslec. Nastepny chlopak na forum:happy:

A co do wózka, to my juz sie zdecydowalismy na mutsy transporter.

Pozdrawiam

Czesc dziewczyny

Wpadlam sie pochwalić. Bylismy dzis na usg genetycznym.
Dzidzius zdrowy, wszystkie parametry w normie:-)Nt 1.9 . W poprzedniej ciazy bylo 4,8 wiec mialam powody do zamartwiania sie. Tak sie denerwowalam ze pol nocy nie przespalam, a od rana jeszcze wymioty. Ale odetchnelam:-)

I wiemy juz co bedzie. Dzidzia sie tak ustawila ze trudno bylo sie nie domyslec. Nastepny chlopak na forum:happy:

A co do wózka, to my juz sie zdecydowalismy na mutsy transporter.

Pozdrawiam

Gratuluję i cieszę się że wszystko oki :-D

reklama
Ania2004 gratuluję udanej wizyty no i oczywiście synka :-)

Waris bardzo ładny, my mamy projekt indywidualny i budowa potrwa jeszcze jakieś kilka lat ale póki co nam się nie spieszy

Efekt ma być taki ale w innej kolorystyce

1.jpg2.jpg

Do góry