reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry, czy i ja się mogę do Was przyłączyć. Na forum jestem już jakiś czas ale piszę tylko na regionalnym, aż w końcu zaczęłam przeglądać pozostałe i tak trafiłam na Wasze, trochę późno no ale.....

reklama
kania:-:)-:)-:)***
dareczka:-) witaj:-):tak:
makuc u nas nożyczki to mroczny przedmiot pożądania - nie daj Boże,bym na widoku zostawiła- takie piękne i błyszczące.więc jak biorę się do obcinania paznokci,to jest spokój,tylko troszke musze pilnowac,by mi nie wyrwała,bo ,oczywiście,tylko na to czyha:-p

Hej dziewczynki a my juz na nogach od 6 :angry: aleeee już pierwszą drzemkę zaliczamy od 8.40 :tak::-D nocka taka se o 23.30 i 3.30 mleko musiało być zapodane bo herbatak nie działała ani smoczek:-(

mamaagusi jak nocka? doczytałam współczuje i szybkiego powrotu do zdrowia dla was obu
dziulka podanie super tylko teraz kwestia czy zostanie przyjęte :-)
czarodziejka może jeszcze trochę i wróci wszystko do normy z zasypianiem bo kiedyś ci kręgosłup może zastrajkować oby nie
elwirka 4 pobudki to dla mnie by to było dużo a fajnie że OLiwka juz chodzi jeszcze trochę a sama bedzię śmigać bez trzymanki
happy oj Amelka lalkę chciała palić hihi to ci aparatka i dobrze że @przyszła to ci z jednego powodu ulży

reszta później bo rozbójnik się obudził

nadrabiam uwaga uwaga:-p
maqcik, a moja właśnie już dzięki babciom przyzwyczajona do wafelków, czekoladek itd itp:angry:co nie znaczy że wsio co słodkie jej wchodzi, o nie, ma swoje typy i koniec:crazy:a babciom się nie przetłumaczy że to ja i jej ząbki będziemy później miały zonka:angry:
mamaagusi, zdrowiejcie dziołchy!!!!!!!!!!olejek kupuj bo warto:tak:i tak se myślę że jakby jakaś kolejna choroba u Miśki się zaczynała to chyba Lipomal kupię... a co do czyszczenia noska (itp zabiegów) to jak mówię komuś że u nas wtedy ryk niesamowity pt. "nie dotykaj mnie!!!" - to słyszę że u nich też dzieciaki nie dawały sobie pomóc, ale to dla ich dobra i trzeba czasem siłą niestety:baffled:u nas jak zawsze pod koniec(oby koniec!!!) kataru młoda nagle spazmów przstała dostawać na widok fridy i kropelek do nosa. chyba muszę jej codziennie profilaktycznie nosa czyscić coby się nie odzwyczajała:-p
wioli, ja płatkom muszę mówić nie, bo inaczej niż z mlekiem mi nie smakują, a ja mleka nie mogę pić:no:no i w kropce jestem tym sposobem:-(
beti, ja obstawiam że u dobranocki naszej to geny po prostu - jej siostra też przecież odnajduje się w takich tematach dzieciowo/domowo/sprzatająco/wypiekwych/itp świetnie:tak::-)ja też może bym się odnalazła ale dziecie uparcie każe mi się "gubić" - cała uwaga ma byc jej poświęcana i koniec:nerd:ostatnio ktoś mi "mądrze" doradził ze już widać że egoistka rośnie i muszę drugie robić żeby wiedziała że nie jest sama najważniejsza na świecie:crazy::wściekła/y::angry:podzieowała za takie rady:angry:
a co do @ i choróbsk - u mnie zazwyczaj infekcja poprzedza @ i "leczą sie razem":baffled:plus jest taki, że łykając gripexy, polopiryny i inne cuda jednocześnie "przeciwbólam się" i brzuch mnie nie męczy:rofl2:
a smska możesz napisać, bo wyobraź se, że ZNOWU mój zajebiaszczy fołn wywalił mi połowę kontaktów(w tym twój, Ali, i jeszcze kilku dziewczyn chyba, miniu też)!!!:angry:ja nie wiem o co w tym biega!!!!! co jakis czas zmniejsza mi sie p prostu liczba kontaktów i o...
dziula, słów i epitetów mi brak:no:a co do bejbika nr2 to ty na mnie nie licz:-pbo ja się szybko/w ogóle raczej nie zdecyduję - cały czas stwierdzam że się nie nadaję i kuniec:tak:
czaruś, ty chyba priorixem szczepiłaś, co nie?my mamy termin za tydzień, ale nie wiem czy pójdę jak młodej katar do końca nie przejdzie:sorry:a śledzia trza było spokojnie zapodawać, popatrz na Beyonce albo J.Lo - to jest sam sex:-D(ja sie tak pocieszam jak mi boczki wypływają znad paska od spodni:-p)
rysiek, wyskakałaś męża?:laugh2:

co do spotkania forumowego - to ja na pewno piszę sie na Miedwie (osobiście do Krakowa na skrzydłach bym poleciała, ale już "uszami wyobraźni" słyszę tyradę mojego M na temat: finansów/psującego sie samochodu/stękania młodej po drodze/ pogody(jaka by nie była) itp itd)...

i walnę chyba focha, bo zarzuciłam temat i nikt nawet słowem nie nawiązał (oprócz dawidowe, której odpowiadam, że "Intruz" na etapie aktualnym bardzo mnie wciągnął:tak:), więc stwierdzam, co nastepuje:
a) albo piszę za długie posty i nikt ich nie czyta
b) albo niezrozumiale piszę (mogę na poziomie o wiele zaniżonym postarać się pisać:rofl2:)
c) albo wszyscy tylko częsci skierowane do niech osobiaszczo czytają
d) temat jest wszystkim znany i nieciekawy
e) inne opcje

młoda wstała wiec spadam

hejka kochane:)
U nas nocka super,śmiało mogę powiedzieć że jestem wyspana...Miłosz spał od 20 do 6 rano bez żadnej pobudki i teraz od 30 minut znowu śpi:)co jeszcze-w końcu zaczęłam tą (nie)szczęsną dietę-trzymać tu za mnie kciuki bym wytrwała ten tydzień,bo drugi już napewno będzie łatwiejszy:)aaa i z newsów to mój chłopina znowu chory...poszedł do pracy ale coś czuje że jak tylko wróci to zalegnie w łóżku i taki będę miała z niego pożytek:(

Alicja,Beti zdrówka:-)
Idulencjo dobrze żeś się zameldowała bo już miałam Ci eska wysyłać (a tak to Ci się upiekło):-Dco do "skakania" to mi się tam wczoraj udało zbałamucić chłopa (i tak się zastanawiam czyżby przez to dostał gorączki i się tak "dobrze" czuje:eek:)
Natolinko super że spotkanie z friendem odciągnęło Cię choć na chwilę od kłopotów rodzinnych:tak:aaa i cały czas trzymam kciuki za poprawę nastroju:*
mamaagusi zdrówka dla Agi i dla Ciebie:)
Kaniu poprawy byle jakiego nastroju życzę:)
Dareczka witaj!!!
Makucku co do paznokci to ja właśnie wczoraj obcinałam Miłoszowi i nie obyło się bez wielkiej histerii...jak mnie widzi tylko z nożyczkami to wpada w jakąś paranoje:baffled:

reklama
Ida- ja przewaznie jak nie mam nic do powiedzenia w danym temcie,to się nie odzywam,a że temat "Intruza" mi ,niestety,obcy,to sie nie wypowiem:-(.
Na Miedwiu tak czy inaczej chocby mini zlot latem mozna zrobić- Ty,Emilk,ja i jeszcze kto będzie miał ochote.A smska zaraz napiszę:tak:

Do góry