reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć dziewczyny.Wpadam na chwilę,bo dziś mam zabiegany dzień i zaraz idę spać.chciałabym tylko powiedzieć:Rysia jestem z Tobą!!!Ja też daję radę w dietce:tak:Wszystkim mamuśkom słodkich snów:tak:,ewentualnie pikantnych;-):rofl2:Co kto woli:cool2:

reklama
A co do jedzenia to ja nie lubie tyb i większości gotowanych warzyw (tu ubolewam) i owoców morza. Wszelakie nózki, ozorki w galarecie mniam, kocham móźdzek :-D , nerki i wątróbki. Jadłam nawet węża i wszelakie robale z grila. Tu się nie wypowiem bo byłam tak pochłonięta ideą że to jem niż myslałam o smaku :-):-)

dareczka w olejku Babydream,gdzieś pisałyśmy o nim dosłownie kilka dni temu,nawet fotkę wklejałam,ale nie pamiętam,czy na "Alergii...",czy na "Zakupowym...",czy na jeszcze innym.Jak ktoras pamięta,niech podpowie,plizzz:sorry:
Zaraz Was nadrabiam i jestem:tak::-)

A co do jedzenia to ja nie lubie tyb i większości gotowanych warzyw (tu ubolewam) i owoców morza. Wszelakie nózki, ozorki w galarecie mniam, kocham móźdzek :-D , nerki i wątróbki. Jadłam nawet węża i wszelakie robale z grila. Tu się nie wypowiem bo byłam tak pochłonięta ideą że to jem niż myslałam o smaku :-):-)
Ja z kolei chętnie częściej jadłabym ryby i owoce morza. Węża także bym spróbowała, robali nawet też, ale móżdżku w żadnym wypadku... Pamiętam, jak jako dziecko oglądałam chyba film z serii o przygodach Indiana Jones i tam jedzono małpie móżdżki. Normalnie się od tego pochorowałam. Dawidowe, oczywiście nie posądzam Cię o jedzenie małpich móżdżków :p

reklama
Do góry