reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

te buty w przypadku jakiejs wady sa bardzo dobre. i ponoc przez rehabilitantow chwalone (tak jak elefanteny zreszta). w naszym centrum widzialam ostatnio nawet ich katalog

reklama
Salamandra oby to nie była różyczka. Trzymam kciuki.
Gosienka obyście pogonili szkodniki precz!
Martuś a pytałaś ile roczników dokładnie wstecz?

Dziękuję dziewczyny za informacje.
Poczytałam dokładnie i sprawdzilam swoje poprzednie wyniki morfologi. IgG jest dodatni, IgM ujemny, co oznacza, ze kiedyś zetknęłam się z chorobą, więc prawdopodobnie posiadam jakieś przeciwciała.

to porównywane ceny do Bartka - my w zeszłym roku półbuty Julce kupilismy za 180zł

Jak kupujesz bez promocji to tak kosztują .
Ja kupuję w outlecie ecco zwykle za ok 150 zł . za bartki bym w życiu nie dała 180 zł :no:
jakoś nie trawię ich butów . No i cena do jakości nie jest adekwatna .

My mamy Bartki za 199zł kupione i są świetne i piękne, więc polecam:tak:

może półuty mają ładne ale już nie jedna babka w pracy tej czy poprzedniej się skarżyła na zimowe , że dzieci maja zimne nogi w tych butach. zimowe bartki zresztą z porównaniu do np. zimowych ecco są sztywne i dużo cięższe

Gosieńko powodzenia w walce z paskudnikami i zdrówka dla Helenkowych oczków!

Salamandra dobrze,ze masz te przeciwciała! pewnie byłaś szczepiona, jam starsza,a byłam, w sensie, że obowiazkowo:-)

Agnieszka mam nadzieję że jednak skorygujecie tą wadę;-)

reklama
Dziewczyny mam problem. Mianowicie Mateuszek ma za uchem taką podskórną, ruchomą gulkę.
Coś jakby jakiś wrzodzik, ale w środku. Na zewnątrz nie ma nic zaczerwienienia, ani ropki. Martwię się strasznie. Jest w trakcie ospy wietrznej i tak zastanawiam się czy to mogą być powiększone węzły chłonne.? orientujecie się?
Dodam tylko, że jak pytam czy go boli, to mówi, że nie.

Do góry