reklama
te buty w przypadku jakiejs wady sa bardzo dobre. i ponoc przez rehabilitantow chwalone (tak jak elefanteny zreszta). w naszym centrum widzialam ostatnio nawet ich katalog
tylko ceny zaporowe kozaki ok 270 a półbuty czy kapcie 150 zyla
tylko ceny zaporowe kozaki ok 270 a półbuty czy kapcie 150 zyla
to porównywane ceny do Bartka - my w zeszłym roku półbuty Julce kupilismy za 180zł
e.salamandra
Mama pełną parą
Dziękuję dziewczyny za informacje.
Poczytałam dokładnie i sprawdzilam swoje poprzednie wyniki morfologi. IgG jest dodatni, IgM ujemny, co oznacza, ze kiedyś zetknęłam się z chorobą, więc prawdopodobnie posiadam jakieś przeciwciała.
Poczytałam dokładnie i sprawdzilam swoje poprzednie wyniki morfologi. IgG jest dodatni, IgM ujemny, co oznacza, ze kiedyś zetknęłam się z chorobą, więc prawdopodobnie posiadam jakieś przeciwciała.
to porównywane ceny do Bartka - my w zeszłym roku półbuty Julce kupilismy za 180zł
Jak kupujesz bez promocji to tak kosztują .
Ja kupuję w outlecie ecco zwykle za ok 150 zł . za bartki bym w życiu nie dała 180 zł

jakoś nie trawię ich butów . No i cena do jakości nie jest adekwatna .
My mamy Bartki za 199zł kupione i są świetne i piękne, więc polecam![]()
może półuty mają ładne ale już nie jedna babka w pracy tej czy poprzedniej się skarżyła na zimowe , że dzieci maja zimne nogi w tych butach. zimowe bartki zresztą z porównaniu do np. zimowych ecco są sztywne i dużo cięższe
M
Mka10
Gość
Gosieńko powodzenia w walce z paskudnikami i zdrówka dla Helenkowych oczków!
Salamandra dobrze,ze masz te przeciwciała! pewnie byłaś szczepiona, jam starsza,a byłam, w sensie, że obowiazkowo:-)
Agnieszka mam nadzieję że jednak skorygujecie tą wadę;-)
Salamandra dobrze,ze masz te przeciwciała! pewnie byłaś szczepiona, jam starsza,a byłam, w sensie, że obowiazkowo:-)
Agnieszka mam nadzieję że jednak skorygujecie tą wadę;-)
reklama
Dziewczyny mam problem. Mianowicie Mateuszek ma za uchem taką podskórną, ruchomą gulkę.
Coś jakby jakiś wrzodzik, ale w środku. Na zewnątrz nie ma nic zaczerwienienia, ani ropki. Martwię się strasznie. Jest w trakcie ospy wietrznej i tak zastanawiam się czy to mogą być powiększone węzły chłonne.? orientujecie się?
Dodam tylko, że jak pytam czy go boli, to mówi, że nie.
Coś jakby jakiś wrzodzik, ale w środku. Na zewnątrz nie ma nic zaczerwienienia, ani ropki. Martwię się strasznie. Jest w trakcie ospy wietrznej i tak zastanawiam się czy to mogą być powiększone węzły chłonne.? orientujecie się?
Dodam tylko, że jak pytam czy go boli, to mówi, że nie.