reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Ja już po wizycie, wszystko ok, chociaż USG nie miałam. Moja doktor, w związku z tym przerośniętym łożyskiem podejrzewa cukrzyce ciążową, więc badania na następną wizytę i zobaczymy :) Bardzo bardzo mi fajnie, bo pochwaliła mój przyrost wagi (od początku tylko 1,5kg) :-D:-):-D:-):-D

reklama
no własnie troche sie martwie ze az za duze hehe teraz w 24 tyg powinien wazyc prawie pół kg a on juz ma o wiele wiecej hehe ehh nie wiem czy jak bedzie mial 4 kg to czy go wycisne z siebie :) Xav mial 3400 i wyciagali go przyssawka a ten pewnie bedzie wiekszy :) a tak mi sie marzylo dziecko pomiedzy 2,5 a 3 kg :)

no własnie troche sie martwie ze az za duze hehe teraz w 24 tyg powinien wazyc prawie pół kg a on juz ma o wiele wiecej hehe ehh nie wiem czy jak bedzie mial 4 kg to czy go wycisne z siebie :) Xav mial 3400 i wyciagali go przyssawka a ten pewnie bedzie wiekszy :) a tak mi sie marzylo dziecko pomiedzy 2,5 a 3 kg :)
Czarnula nie przesadzaj moja sporo młodsza a waży 439 g .więc jest oki twoje wg mojego .;-):-):-)
Damy radę ,moja też maluśka nie będzie.:-D:-D:-D

As,Czarnula,Karolki gratuluje udanych wizyt:tak:
Czarnula mi tez sie mazyl taki maly noworodek(Seba mial 3800g) no i mala mial 3100g ,a roznica kolosalna:tak:Pozniej szybko nadrobila:-D

as czarnula karolki little nina gratuluję wizyt i rosnących maluchów:-)
kilolek bedzię dobrze zaciskam kciuki dla ciebie mocno:tak::tak::tak: co do ospy to moja dwójka przechodziła jakiś ponad miesiąc temu byłam u lekarza i nie ma zagrożenia jeżeli chorowałaś w dzieciństwie ale ostrożności nigdy za wiele czyli higiena itd

Ech no to wklejam Wam moją księżniczkę
1.
ładnie pozuję dla mamusi.
2.Nie będę pozować -ja się wstydzę :-D:-D:-D

reklama
Do góry