fiore
Fanka BB :)
Kochane,zaraz Was doczytam,a tym czasem napisze co u mnie...
Bylam u dentysty,mam zaleczone tymczasowo 2 zeby.Po dwoch stronach paszczeki
Dostalam tez antybiotyk,trzeba brac,to sie wezmie.Nie moge jesc nic solidnego,a slodkich rzeczy juz wogole.
Bylam tez na wizycie u gina,o tym na lekarskim watku.Tez dobrze,nie jest az na 100%
Do tego dzis znalazlam walesajacego sie psiaka na ulicy i go przygarnelismy,a potem zajelismy sie poszukiwaniem wlascicieli...ale sami nie znalezlismi,chociaz w okolicy wszedzie pytalismy(dom,po domu).W koncu oddalismy do naszej gminy,bo maja specjalny oddzial zwierzat znalezionych/zagubionych,no i w tym poszukiwawczy.Biedne stworzenie.Mialo obrozke,ale bez danych i nie byl prawdopodobnie chipowany :-(
Podsumowujac dzien jakos nie nalezy do udanych.
Ide Was doczytac.
p.s.Ok doczytalam.
Tez dostalam wiadomosc od Suzi,wiec wiedzialam juz o ...dziewczynce?
Fajnie prawda,ze maluszek rosnie,a z siusiakami to roznie bywa he he he.SUZI trzymamy kciuki za WAS!!!
Bylam u dentysty,mam zaleczone tymczasowo 2 zeby.Po dwoch stronach paszczeki

Bylam tez na wizycie u gina,o tym na lekarskim watku.Tez dobrze,nie jest az na 100%
Do tego dzis znalazlam walesajacego sie psiaka na ulicy i go przygarnelismy,a potem zajelismy sie poszukiwaniem wlascicieli...ale sami nie znalezlismi,chociaz w okolicy wszedzie pytalismy(dom,po domu).W koncu oddalismy do naszej gminy,bo maja specjalny oddzial zwierzat znalezionych/zagubionych,no i w tym poszukiwawczy.Biedne stworzenie.Mialo obrozke,ale bez danych i nie byl prawdopodobnie chipowany :-(
Podsumowujac dzien jakos nie nalezy do udanych.
Ide Was doczytac.
p.s.Ok doczytalam.
Tez dostalam wiadomosc od Suzi,wiec wiedzialam juz o ...dziewczynce?

Ostatnia edycja: