klusiaM
Fanka BB :)
Witam,
Dziś mam jakiś mega zjazd energetyczny. Po śniadaniu taka senna się zrobiłam, że przysnęłam na prawie 2 godziny z przerwami, gdy synuś skakał mi po głowie i chciał np. pić. Czy to ciśnienie czy co? Nawet na spacer nie miałam siły się wygrzebać. I tak dzionek zleciał bez sensu,a tyle rzeczy miałam w planach
. Nie cierpię takiego stanu. Ja ciągle muszę coś robić, a dziś nie do poznania. Teraz Kubuś na drzemce, a ja też zerkam znowu na łóżko....
Dziś mam jakiś mega zjazd energetyczny. Po śniadaniu taka senna się zrobiłam, że przysnęłam na prawie 2 godziny z przerwami, gdy synuś skakał mi po głowie i chciał np. pić. Czy to ciśnienie czy co? Nawet na spacer nie miałam siły się wygrzebać. I tak dzionek zleciał bez sensu,a tyle rzeczy miałam w planach
. Nie cierpię takiego stanu. Ja ciągle muszę coś robić, a dziś nie do poznania. Teraz Kubuś na drzemce, a ja też zerkam znowu na łóżko....
tak wiec ide obejrzec jakis film i skonsumowac moje ulubione strawbery cheese cake, ktore wlasnie ze mna wrocily ze sklepu
czuje, ze to bedzie udany wieczor 
I tez odchodzil od nas pare dni, do dzis pamietam jak tracil sile, kochane nasze zawiniatko
na dlugo??? No w sumie lepiej byc pod kontrola
Rzad ma sie zaczac temu przygladac, mam nadzieje, ze zdarza przed czerwcem
To sie nazywa miec emocje sprzężone z jelitami