reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
CLEO kolor JEBNY jest rewelacyjny- uśmiałam się z deka.:-D:-D:-D:-D

U nas kolory i liczenie do 5 w miarę opanowane- Igorek ma nauczycielkę -siostrę Julke.:tak: a teraz na tapecie jest czytanie np Igi składa literki: mks-czekolada.- a my umieramy ze śmiechu:-D:-D

Martolinka, Alicja czasem myli niebeiski z zielonym.
Wtrąca czasem kolory po angielsku bo się w żłobku uczą, więc potrafi mi przynieźć garść czerwnoych rzeczy i mówi "To wszystko są redy" :)
Poza tym jak mówię jej że założymy inne rajstopki bo te nie pasują to ona potrafi np. znaleźć zcerwony pasek na rajstopach i czerwony na bluzce i mówi "Mamo, psiecieś pasują" :)

ale te wasze dzieci gaduły no :tak: a mój milczy jak grób ;-) chociaż ostatnio zobaczył zdjęcie Asi dziunkowej i pokazuje palcem więc mu mówię Asia i on to pięknie powtórzył :-) mój mały casanova :-D
jeśli chodzi o kolory to nie mówi bo on wogóle nic nie mówi hehe ale za to pięknie pokazuje , jak mu powiem żeby mi podał niebieski klocek ,albo żeby przyniósł brązowe buty to zawsze wie o co biega ;-)

Ania rozkręci się:tak: a potem to już idzie, każdego dnia coraz więcej, coraz więcej aż nie idzie zamknąć im paszczy :-D

U nas młoda od wczoraj "Nie mogę" zastąpiła zdaniem "Nie mam czasu". I cóż poradzić...

dziunka,agrafka,ana niezle wasze dzieci maja dialogi:-D:-D:-D
cleo kolor jebny hahahahahaha padlam:-D:-D:-D

u nas kolory bardzo dawno opanowane, tak samo ksztalty (kolo,trojkat, kwadrat i prostokat),teraz konczy alfabet i cyfry.
a teraz u nas panuje chce i nie chce :confused2: mmm, kalafior,amelka kocha kalafior", a jak juz byl na talerzu "nie chce kalafiora!" albo "chce kredki! kredki chce!" i jeszcze taka mina buntownicza do tego :eek: znowu bunt???

Haha :-) u Asi to się stosunkowo niedawno rozwinęło. Zawsze jest proszę, dziękuję, tylko przepraszam nie ma:-D

A no i sto razy dziennie słyszymy "Mogę iść na dwór mamusiu?", "Mogę zjeść obiadek?", "Mogę się bawić lalą?" i tak ciągle o wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry