reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Dziewczyny, do niedawna myślałam, ze Alicja zupełnie się rysowaniem nie interesuje, aż tu nagle z dnia na dzień rysuje, koloruje - szał.
Najpierw był znikopis, potem tablica suchościerna która była po drugiej stronie znikopisu :). Została już całkiem zajeżdżona, będe musiała kupić nową :)
Koloruje też kolorowanki, leży na dywanie z wystawionym języczkiem i skrobie :)

A rysuje o takie oto płotki:
plot.jpg

i ludziki:
ludzik.jpg

Antek jest w kwestii rysowania minimalistą ;-) wiekszego zainteresowania nie przejawia kredkami , ale rozumiem go:-pTatuś natomiast liczy , że talent po nim odziedziczy;-)kto wie

Agrafka jestem pod wrażeniem;-)

marcel ogląda teraz bajkę "mali einsteini" no i taka zuzia sie pyta dzieci czy lubią tak jak ona tańczyć a Marcel jej odpowiada "Zuzia ja fcale nie lubie tańcyć" a potem sie pyta czy potrafią tak go góry jak ona wyciągnąć ręce a Marcel na to "ja nie umiem". No i ogólnie dzisiaj duzo gada z bajkami albo z zabawkami :-D

reklama
Agrafka no jestem w szoku, że już głowonogi rysuje. Mój najwyżej kółka z konkretniejszych rzeczy. Niestety Konrad dalej jest na etapie: mama, tata, baba, brum-brum, ciocia i mówi jak robi piesek, kotek, kurka i kaczka. Poza tym gada jeszcze po swojemu. Mam nadzieję, że wkrótce ruszy w tej kwestii.

Do góry