traschka
Mama Marysi
aga jasne! Inaczej jest w przypadku alergikow 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trasia i dubeltówka łączę się z Wami, w grupie raźniej;-)
Mamy barierki, ale Emilka już duża więc otwarte były, a Asia jeszcze nie stawała. Poszłam do kuchni herbatę zalać, wracam a ona przez barierki się do mnie śmieje, prawie kubek upuściłam żeby do niej dobiec i ją złapać....aż mnie pot zalewa jak sobie przypomnę
Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba

tak sobie myślę, że dobrze, że Was na zlocie nie dopadłooj, byłoby źle...

Nooo... :-)
no mają pomysły, sama wiesz ze i te male dzieciaki i te duze są trudne do opanowania. No ale to wszystko przed naszymi mamusiami "po raz pierwszy"Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba![]()

święta prawda, ja osobiście chyba więcej rzeczy odpuszczam. I oczywiscie trzeba wziaśc pod uwagę to, ze blixniacze mamy to mamy poraz drugi więc też juz wiedzą co nieco na co dzieciaki stać . ALe uwierzcie mi, ze jak sie coś dzieje to martwimy sie tak samoo tak! ale bliźniacze mamy muszą mieć do tego zdrowe podejście, bo jakby cały czas schizowały, to by się wykończyły...