reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

U nas dzisiaj na wizycie bez zmian - ciśnienie mam wyższe niż było, ale stałe 130/80 i nie jest to górna granica normy (jak było tydzień temu), więc OK.
Tętno malucha 154 - czyli OK, mocz w porządku.
Następna wizyta za tydzień - USG.

No to super że u Was wszystko oki :) ehh katrina jak patrze na Twój suwaczek to nie dowierzam ;P Pewnie już Twoje ostatnie usg a później będziesz bąbla tulić :tak:

reklama
Ja też już po wizycie.
Gracjanek waży 3 kg. Wszystko zamknięte. Pobrał mi wymazy na paciorkowce. Następną wizytę mam za 2 tygodnie.

Dziewczyny chodzicie już na KTG? Bo ja w poprzdniej ciązy chodziłam już od 35 tygodnia. Ale wtedy miałam zagrożoną od początku. A teraz nic mi nie powiedział o KTG.

Monika - 3 kilo to ładnie, Gracek będzie dużym chłopcem jak się urodzi :)
(PS miałam w klasie w podstawówce Gracjana, miał niesamowity talent plastyczny, długopisem zwykłym potrafił tak czarodziejskie obrazy, rysunki i portrety w 2-3 klasie podstawówki wyczarować, że szok :D)
Jak teraz jest wszystko ok i ciąża nie jest zagrożona, to KTG się standardowo robi po terminie porodu dopiero, jeśli się nie urodzi wcześniej ;)
A przynajmniej tak mi mówiła moja pani dr na ostatniej wizycie.

Ja też w pierwszej od 35 chodziłam na ktg codzinnie, ale wtedy miałam cukrzycę a później jeszcze cholestazę cieżarnych.
Teraz chodzę do tego samego gina i jestm ciekawa czy też tak jak wtedy każe mi codziennie na to ktg przychodzić:confused:

Wtedy mieszkałam 2min od niego i było super (zwłaszcza, że za ktg nie brał pieniazków), teraz mam jakieś 30min (w ciązy pewnie 50 :dry:) i jakoś tego nie widzę :eek:

Ja też w pierwszej od 35 chodziłam na ktg codzinnie, ale wtedy miałam cukrzycę a później jeszcze cholestazę cieżarnych.
Teraz chodzę do tego samego gina i jestm ciekawa czy też tak jak wtedy każe mi codziennie na to ktg przychodzić:confused:

Wtedy mieszkałam 2min od niego i było super (zwłaszcza, że za ktg nie brał pieniazków), teraz mam jakieś 30min (w ciązy pewnie 50 :dry:) i jakoś tego nie widzę :eek:

To ja mam nadzieję nie dotrwać do musowych KTG... Ja mieszkam w Pruszkowie, tu nie ma gdzie KTG zrobić, tzn jest szpital, ale chyba bym tam 1,5h szła i to z Szymkiem... Moja gin nie ma KTG u siebie, a żeby się dostać do szpitala, musiałabym z Szymkiem jechać SKMką i komunikacją miejską do centrum Warszawy i z Szymkiem wchodzić na KTG, albo mąż by musiał mieć co chwila wolne...

Ja też już po wizycie.
Gracjanek waży 3 kg. Wszystko zamknięte. Pobrał mi wymazy na paciorkowce. Następną wizytę mam za 2 tygodnie.

Dziewczyny chodzicie już na KTG? Bo ja w poprzdniej ciązy chodziłam już od 35 tygodnia. Ale wtedy miałam zagrożoną od początku. A teraz nic mi nie powiedział o KTG.
super ze wsio oki ;D
kurde ciekawa jestem ile moj Igorek wazy w 32tc chyba wazyl cos kolo 1600-1900 jak myslicie dojdzie do tak do 3,5 czy wiecej?

ja to jutro sie dowiem czy bd miala ktg czy nie w sumie po tym co czytalam to powinnam miec no ale zobaczymy

reklama
gratuluję pomyślnych wieści z wizyt!

Ja mam ktg co tydzień,bo mam skurcze,ale nawet gdybym nie miała to u nas od 35 tc robią standardowo każdej ciężarnej

Do góry