reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zaczęło się od bóli kłujących co 10 min. Teraz cały czas boli podbrzusze, że ledwo siedzę. Prysznic nie pomógł. Zaczęłam chodzić aby przeszło, a mi się tak chce spać!!!
ja na porodowce prawie zasnelam jak mnie wlozyli do wanny to tak opadlam z sil ze oczy mi sie same zamykały i na koźle juz spałam przy partych połozna mowiła że to dobry znak że zaraz urodze :-) także może to jednak bóle

reklama
tak w Trzebnicy dobrze ale dla mnie to przereklamowane troszkę, zreszta mi zalezy na porodzie rodzinnym a w Trzebnicy jest tylko jedna sala do tego i nie zawsze masz pewnosc ze trafisz na wolna, a w Brzegu po remoncie każda sala jest 1 osobowa do porodu takze nie musze sie o to martwic juz.
Uciekam położyć sie bo cos kiepsko sie czuje :-( :-(
Spokojnej nocki Wam życzę :-)

Jak ja już bym chciała mieć malutką przy sobie i wiedzieć, że wszystko jest oki!!! a tak to teraz od wizyty do wizyty... i głowa pełna myśli:crazy: eehh...chyba już pójdę spać, bo coś ostatnio nie mogę się ogarnąć po wizytach na USG.

Delwer, ale jak to są skurcze porodowe, to BMR nie zaśnie na długo, a już na pewno nie prześpi nocy. A jak przepowiadające, to uśnie i obudzi się jutro bez skurczów ;)

esperanza gratuluję:tak:

Avo biedna ta Twoja córcia:-( oby jej szybko przeszło:tak:

Asik moze przez to, ze juz jedna ciaze tu prowadzilam tak do tego podchodze, dla Angielek to normalne wiec dla mnie juz te bo tutaj mieszkam:tak: tak jak pisze Katrina jak sie martwisz jedz do szpitala i na pewno Cie zbadaja:tak: ja kilka razy jechalam w ciazy z Kuba i teraz dwa razy tez, zajeli sie mna odpowiedno wiec jak masz jakies obawy jedz, uspokoisz się:tak:

BMR wykoncza Cie te skurcze:-(niech juz sie synus zdecyduje lepiej;-)

Nie ma jak wieczór:-D dziecko śpi, mąż w pracy a ja odpoczywam.
Wieczorami naprawde jestem wykończona:zawstydzona/y: nog nie czuje, brzuch napięty i leze z nogami w gorze:-);-) dom ogarnelam wiec spokoj.
Jutro znowu przychodza i robia z domem, ale juz blizej niz dalej na szczęście. Nie moge sie doczekac jak skonczą i mąż umyje okna:-D jeden plus ze to robota na zewnatrz, to co mieli wewnatrz zrobic z rurami itp to juz zrobione, teraz czekam az bede miala bialy domek:tak:

wlasnie sobie przypomnialam ze zapomnialam wyprac posciel do kosza Małego, jutro muszę to zrobić

BMR a ja jednak ci życzę, żeby to był ten czas i ta noc,bo ty się meczysz z tymi skurczami już tak jak ja długo,wiec mam nadzieje,ze jednak to jest TO &&&&&&&&&&&

moja lodówka umarła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i szlag mnie trafi przez to!!!!!!!!!!!

ide do wanny,bo mam jakiegoś nerwa,sama nie wiem czemu :/

spokojnej nocki

I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę:-D Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....:szok: No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.

GRATULUJE zmiany stanu cywilnego :-)

AVO- biedna ta Twoja corcia, mam nadzieje, ze szybko sie to zagoi
BMR- pewnie juz w lozku lezysz, jak juz Cie tak dlugo te skurcze mecza to moze lepiej jakby juz bylo po wszystkim i synus w koncu wyszedl na swiat :tak:

Moja mala zawsze o tej porze charce urzadza..... ja do spania a ona do zabawy.... :eek:

esperanza wszystkiego dobrego dla was :)

BMR oby ci przeszlo w koncu

a mnie brzuch przygniata. nie mam sily. ledwo dycham.

reklama
Esperanza - gratulacje :-)

Avo - biedna córeczka ;-). Mam nadzieję, że lekarz postawi diagnozę i wreszcie pozbędziecie się infekcji.

Ruda - jak ja nie znoszę awari :crazy:. Może uda się uratować? :confused:

ciekawe jak BMR :eek:

Byłam dzisiaj u alergologa - mam szmery w oskrzelach :-( i stąd ten kaszel. Podłoże alergiczne, dostałam inhalacje i mam nadzieję że pomogą. Jak nie przejdzie przez kilka dni to mam pojawić się z powrotem.
Muszę szybko dojść do siebie bo jak kaszlę to mnie boli w brzuchu :confused2:

Do góry