agaundpestka
Fanka BB :)
Kamila ja bym zrobiła badania.
A ja mam dylemat coraz większy gdzie rodzić :/ i żałuję, ze nie zawitałam na porodówkę jak teraz byłam w szpitalu. Teraz położna mi powiedziała, albo najbliżej domu- wyremontowany oddział sale 2-osobowe, ale personel daje do myślenia, a drugi wybór to tam gdzie leżałam, ale tam są tylko 2 sale do porodów rodzinnych, a reszta boksy jakieś :/ no ale w tym szpitalu też pracuje moja znajoma fakt, ze na innym oddziele, ale zawsze może przyjść hmm tylko gorzej jak nie będzie w pracy :/
A ja mam dylemat coraz większy gdzie rodzić :/ i żałuję, ze nie zawitałam na porodówkę jak teraz byłam w szpitalu. Teraz położna mi powiedziała, albo najbliżej domu- wyremontowany oddział sale 2-osobowe, ale personel daje do myślenia, a drugi wybór to tam gdzie leżałam, ale tam są tylko 2 sale do porodów rodzinnych, a reszta boksy jakieś :/ no ale w tym szpitalu też pracuje moja znajoma fakt, ze na innym oddziele, ale zawsze może przyjść hmm tylko gorzej jak nie będzie w pracy :/
ale lazalam w szpitalu z dizewczyna, ktora miala cholestaze i stad wyczulenie w tej kwestii. Kurcze, ale pamietam, ze Ty przeciez mialas jakies problemy z watroba, ale napisalas, ze ostatnie wyniki super-robilas pewnie te cholerne alaty, aspaty, bilirubiny itp... (chyba ostatnio odpowiadalas tak Buziakowi, prawda?) to nie masz raczej o co sie martwic. Podobno najbardziej swedzi w nocy i najbardziej dlonie i stopy. Mnie dlonie czasem swedza, ale nigdy nie do tego stopnia, zeby byl problem ze spaniem. Tzn. mam problem i to gigantyczny ze spaniem, ale to przez pecherz i inne *******y ;-)
GUT!!!!! 

taki mam kurcze charakter