reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ironia musisz sobie chyba dać więcej luzu (i pisze to osoba, która się wszystkim przejmuje:-D), spojrzeć na wszystko z dystansem (wiem, wiem, że to nie proste), po prostu dac sobie może najzwyczajniej w świecie trochę czasu i też będziesz na dobrym torze

reklama
Ja krótko bo roboty huk :baffled:
Blusia - no kopę lat....:happy2: Mam nadzieję, że spotkamy się latem w Gdańsku jak w zeszłym roku. :-D Ada w sumie nieduża - Młoda w czwartek 6.550 g :-pA jaki rozmiar bucików ?
Madzioolka - jasne że zaproszenie aktualne :tak::-D
Ja się czuję jak koń po westernie po weekendzie. Wczoraj z komunii na komunię. Wszystko było ok ale to b. forsujące było również przez upał. No i konieczność jedzenia w ilości hurtowej :baffled:
Pozdrawiam

Hej jestem
martadelka gratuluje ząbków, u nas też nowe ząbki aż trzy dwójki nam się przebiły, oby Asia była znośniejsza:tak:
Ironia jestes jak najbardziej normalna....ja kilka razy na dzień mam ochotę wyjść z domu i już nie wracać......wyczyścić konto i spier....lić do ciepłych krajów:-)
Blusia bardzo miło Cię widzieć, mam nadzieję że owieczka już się więcej nie zabłąka i będzie się trzymać stada:-)
Boże, Maja i Ada tak wcześnie wstają:szok: Gdyby Asia mi tak wczesne pobudki robiła to na serio bym nie wytrzymała, mój nicpoń wstaje o 8 bez pobudek nocnych;-)

Ja mam nadzieję, że u nas już będzie lepiej, Asia już nie będzie taka rycząco-marudząca, Emilce już nic nie będzie dolegać a my dotrwamy do wakacji....
Trasia
przyjeżdżamy 23 czerwca, oby pogoda nam dopisała, jak powietrza potrzebujemy słońca:tak:W szpitalu na IP przyjechały trzy rodzące i tak pomyślałam o Tobie, że za klika miesięcy Ty będziesz śmigać na porodówkę, zazdroszczę trochę:zawstydzona/y:;-)

moj spał do 4 30 zjadł i spał do 6 - więc ładnie :tak: bez zadnych małych pobudek... i tak bym nie wstala taka jestem slaba przez ta @ :-(

Madzioolka o Twojej:tak:dupka się szybko do dobrego przyzwyczaja, w moim wypadku:tak: Chyba przestanę narzekać na swojego bumbla:zawstydzona/y:
Ironia masz @ więc jestes usprawiedliwiona, dla mnie @ to wymówka na wszystko....na lenia, na zły nastrój, na zmęczenie, na to że zupa przesolona:-)

Hej! Wpadam się przywitać....mam w tyg zapiernicz....Malwina chodzi to wyobraźcie sobie oczy i w d......poza tym praca i tak się kręci cały tydzień....jeszcze roczek w piatek a odprawiamy 3 czerwca ale i tak pewnie goście przyjdą i w piątek....

Trasiu jak tam czekam na wieści od Ciebie co z fasolinką??? nawet nie wiesz jak myślę o Tobie cały dzień i 3mam kciuki

Kati muismy się spotkać koniecznie tylko dam Ci znać kiedy

Marta dostałam pracę w przedszkolu na zastępstow do konca roku szkolnego...zawsze kasa się przyda

czesc
nie nadrobie Was...
u nas szpital w domu :dry:
w sobote bylam w szpitalu i osluchowo mloda ok a dzis sie okazalo ze ma juz zapalenie pluc :-( Synek od czwartku na antybiotyku juz wiec z nim lepiej, choc ciagle chyrla...
eehh te moje chorutki... mnie tez cos lapac zaczyna. Chodze śnięta... ale to pewnie przez nie przespane noce od czwartku, bo najpierw Fruciu noce przejeczal z goraczkami a od soboty mloda.... Moze dzis juz bedzie lepiej, oby, pierwsza dawke antybiotyku Misiula juz dostala w nocy druga bedzie.
Pozdrawiam Was dziewczyny :tak:

reklama
Do góry