reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!

hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam

Suuuuper, że już w domku, pomyślności!!:-)

klusia potęga z tymi ciuszkami :D mogłabyś sklep online otworzyć :)

A ja wróciłam z wizyty, KTG ideał, ale niestety gotowość do porodu mniejsza niż lekarz się spodziewał czyli nic - czekamy i czekamy :) Wód w normie - to najważniejsze.

Nażarłam się Apapu i czekam aż zacznie działać, strasznie mi źle z tym przeziębieniem :(

chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba:-D powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!:crazy:

najwidoziej tak zle mu tam nie jest. mojemu niestety tez:wściekła/y:

Właśnie wróciłam z ktg. Dosć płaskie, ale gin mówi że ok, a mały wciąż sie wierci więc się nie martwię, chociaż gin zapytał się czy chce się położyć do szpitala. Powiedziałam, ze nie. Następną wizytę mam w poniedziałek i oświadczył mi, ze jak do tej pory nic, to położy mnie we wtorek rano i jak nie pójdzie po oxy to idę pod nóż.

no to witaj w klubie ;)

jesli chodzi o ciuszki to ja nie kupowałam dużo, bo mam pożyczone od szwagierki, ale w sumie to mi chyba same szmaty oddala, sama już nie wiem, takie mam wrażenie, że to co lepsze to gdzie indziej wylądowało
no i mam jeszcze od koleżanki pozyczone, więc na razie nic nie kupuję, bo sama nie wiem, co mi się przyda,a co nie, bodziaków mam dużo, pajacyków mało

miło z jej strony ;////

Jest bardzo fajnie:)
Milan więcej śpi w dzień niż w nocy bo jeszcze się nie przestawił na tryb dzień-noc .. w nocy karmie go 11 razy :p Już zaczęłam zapisywać nawet godziny karmienia żeby mu troche zmniejszać ilość bo w końcu będzie małym grubaskiem hehe.. mleka mam bardzo duzo wiec korzysta cwaniak.

:szok::szok:

to co ile on je????? widze ze Milan zacznie wydłuza Ci noc, ktora serwwał Ci Wiktor.. ;)

cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!

hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam

GRATULUJE!!

avo - daj znac co z małą . A to cisnienie to moze wiesz sprzet mierzy raz tak raz tak co???
josie - i co????

Z małą chyba nie najgorzej- ginekolog dziecięca powiedziała, ze to abrdzo czeste bakterie u małych dziewczynek w przedsionku pochwy, jedynie coich ilosć jest niepokojaca, ale nie wskazuje na wiekszą infekcje. dalej mamy leczyc neomecyna....

a jesli chodzi o cisnienei to ja sie mega zle poczułam- myślę, wiem,ze aparat dobrze zmierzył- pierwszy raz takie miałam......

Ruda1979, m@dz1@, snoopy12 witajcie kobitki spowrotem :-)

december fajnie że ktg wyszło super oby jeszcze to przeziębienie ci minęło

Poszłam do ogródka rozejrzeć się za truskawkami, wyrwałam parę chwaściorów i teraz mnie tak krzyż na*******a aż mam gwiazdki przed oczami, poszłabym to wygrzać do wanny ale nie wiem czy tam wlezę :eek:
Nic spróbuje się zwodować

O nasze mamy czerwcowo-majowe sie zameldowaly :) Fajnie ze jestescie...

Wrócilam wlasnie z dłuuuugiego spacerku do krawcowej po mój uroatowany kojec. Cudownie mi go zreperowała - mam znów z czym spać.

Dzis mam dziwne smaki. Sniadanie zjadłam normalne, na 2 miche truskawek ze smiataną i cukrem ale przegryzłam to kanapką z fetą i pomidorem, teraz 1,5 kg arbuza... a na kolecje chyba carbonare zrobie. Masakra kulinarna. Jutrzejszy dzień chyba w wc spedze....

Poszłam do ogródka rozejrzeć się za truskawkami, wyrwałam parę chwaściorów i teraz mnie tak krzyż na*******a aż mam gwiazdki przed oczami, poszłabym to wygrzać do wanny ale nie wiem czy tam wlezę :eek:
Nic spróbuje się zwodować

Wspolczuje i łacze sie w bolu, mnie tez boli ;////

avo - kontroluj to co jakis czas. Mi wczoraj nagle zakreciło sie w głowie i to tak ze az usiadłam bo wszystko kreciło sie jak na karuzeli. I po chwili przeszło... nie wiem co to?????

POMALOWAŁAM SOBIE PAZNOKCIE U NÓG :-):-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wspolczuje i łacze sie w bolu, mnie tez boli ;////

avo - kontroluj to co jakis czas. Mi wczoraj nagle zakreciło sie w głowie i to tak ze az usiadłam bo wszystko kreciło sie jak na karuzeli. I po chwili przeszło... nie wiem co to?????

POMALOWAŁAM SOBIE PAZNOKCIE U NÓG :-):-):-D

no to powinnas w takich sytuacjach tez meirzyć ciśneinie. Ja siedziałam jak to się stało, ale moze emocje zwiazane z tym gronkowcem opadły i taka reakcja......

do tego mam jakas blokade barku i też się martwię........

Natalia- współczuje bóle kręgosłupa. ale przynajmneij wiesz od czego boli:)

Do góry