reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
maleństwo kciuki za examy;-)
sonkaa - ja tez się w poniedziałek wizytuję z tym że ja dopiero o 18 45:-)

ja sobie siedzę, czekam na gości dla których przygotowałam placek, który wyszedł niby dobry ale mega krzywy :-D:-D:-Dale co tam znają mnie i wiedza że żadna ze mnie perfekcyjna pani domu;-)aha i zajadam się otrębami bo zaparciowy koszmar wrócił i czuje jakby mi brzuch zaraz miał eksplodować:szok:

my byliśmy na zakupach, potem wcinaliśmy lody i arbuza, a teraz Majka układa z małżem zamek z lego,
wybrzuszyło mnie i Miśka czuję baaardzo wyraźnie :-) , w poniedziałek się dowiem, ile urósł, no i przede wszystkim, jak zdrówko, bo to połówkowe, dobrze, że o 8.00 , bo bym wyszła z siebie :-)

a potem jeszcze do dentysty, także dzień w gabinetach mi się zapowiada :-)

jutro jedziemy do kuzynki małża, więc trochę się polenimy, generalnie - plan na leniuchowanie :tak:

Ja też wróziłam z zakupów jakiś czas temu (ciekawe sonka czy kiedyś nie spotkałyśmy się tak przez przypadek) Kupiliśmy zlew i nowe szkła do okularków męża i nie powiem ile kasy poszło:baffled: Potem po powrocie zrobiłam pizzę i dla gości rogaliki z malinową konfiturą. Teraz siadłam odpocząć oczywiście z truskawkami i resztą rogalików;-), a w lodówce czeka jeszcze arbuz.

musa - no to czekamy razem :-)

mamba - ja czasem jak mijam jakieś dziewczyny w ciąży to się zastanawiam, czy przypadkiem nie znamy się z BB :-)

reklama
Strasznie słabo się dziś czuję, jakbym z tydzień nie spała...

czasem bym usnęła na siedząco
Potwierdzam, w sumie sobotę spędziłam aktywnie (tyle rzeczy miałam zaplanowane), ale ziewam od rana. Zresztą w nocy dziś spałam jak dziecko, nawet na siusiu nie wstawałam, a to już mi się dawno nie zdarzyło! Mimo to cały dzień śpiąca jestem.

Trzymam &&&&& za wizyty i egzaminy!

Do góry