reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Lekarz zbadał mnie ze wszytkich stron, jestem w szoku bo zbadał mnie dokładniej niż moja gin. Z córeczką wszytko ok,
Ale w końcu jestem spokojna, bo najważniejsze, że nie są to problemy ginekologiczne.

ja podobnie jak dziewczyny uważam że trzeba dmuchać na zimne. Przynajmniej jesteś spokojniejsza a to najważniejsze dla was teraz.

Teraz siadłam odpocząć oczywiście z truskawkami
ja dzisiaj posprzątałam mieszkanie (mąż niestety musiał pojechać do pracy na parę godzin) , nawet ściany w brudnych miejscach powycierałam i tez siadłam z truskawkami..teraz brzuch mam 2 razy większy tak się objadłam.
A po te truskawki to na ryneczek ok 10 rano poleciałam jak było okropnie zimno 14'C więc kurtka, apaszka, plecaczek i naprzód: 15zł za 2kg koszyczek.

Niewyspana dzisiaj jestem jak malami.bo ok północy Kaj przyszedł do nas spać i się oba chłopaki rozłożyli a ja na brzeżku łóżka.. wrrr. Do salonu nie chciałam iść spać bo moje mega towarzyskie koty zaraz by po mnie łaziły a teraz tego nie cierpię więc drzwi od sypialni zamykam.
Teraz czekam na X faktor

reklama
Mina raz na wozie raz pod wozem (chodzi mi o sparwy łóżkowe ;) mój mąż zawsze wykorzystuje sytuację gdy pójdę w nocy do kibelka i rozkłada się na całym łóżku, a potem wielce zdziwiony, że ktoś go przesuwa.

za kim jesteś w XF? ja byłam za Eweliną teraz za Dawidem

teraz to już nie wiem za kim..zobaczę co pokażą wokalnie. Z The Chance ta najszczuplejsza dziewczyna ma najładniejszy głos. A z chłopaków chyba własnie Dawid

ktoś chętny na naleśniki z truskawkami?

ja oglądam jeszcze YCD i jak ta płaczka Matlewska wygra to się wścieknę:cool:

lubię talent show ale tylko w MBTM wygrywali moi faworyci, sama nie głosuje ;)

malinova a zrobisz mi do nich kakałko?? :sorry:
a może być czekolada pitna Lindt?
lindt-hot-choc-1.jpg

och jaka fajna piosenka Dżemu w wykonaniu Marcina :))))

Ostatnia edycja:
a ja zmykam poleniuchowac w łóżeczku , jutro jedziemy do znajomych, więc troche aktywności zażyję :-), trzeba się przygotowac do takiego ciosu :-D:-D:-D , dobranoc pa

reklama
no właśnie od początku zamulają.. zero energii w tych piosenkach.. tylko dziewczyny na razie się pokazały z tej weselszej strony..
może to wszystko ustawione?

Do góry