reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Holandii 2011

do mnie leci lktator ze Stanow :-D siostra moja oddaje mi swoj, elektryczny. Sama bym sie pewnie na razie wstrzymala z zakupem, ale ona juz zakonczyla "produkcje" i lezal u niej i kurz zbieral.

reklama
bernadetka no nie powiem jestem zaawansowana w alfabecie :D u mnie w rodzinie piersi są coraz większe z pokolenia na pokolenie więc nie wiem jakie będzie miała córka o ile się kiedyś cory doczekam .

a my oglądamy mecz i po cichu kibicuje niemcom ;) za podolskiego ! hihi

Madziula ja niestety nie znam sie tutaj na tych stronach internetowych, widzialam w sklepie wlasnie za nie cale 250 euro, no ale na dwa cyce:)
Ale dzieki za linka, moze byc przydatny:)

Yokasta to bedzie taki laktator amerykanski:) fajnie, zawsze to zaoszczedzisz i malutkiej cos w zamian kupisz:)

Ayni to jest sie czym chwalic:)
U mnie niestety wszyscy maja male poza siotra mojej mamy ona to ma takie ze :szok:
Ale moge ie poszczycic ze teraz troche mi podrosly:)haha

bernadetkka aa no jak podwójny i pewnie ze wszysktimi akcesoriami i wkladami wymiennymi to tak, jeszcze w etosie widzialam chyba za 105 e pojedynczy z aventa :)

Bernadetka Ty się ciesz że małe, zdrowszy kręgosłup, nie ma problemu ze stanikiem no i mniejsze obawy o rozstępy czy że coś 'obwisać' zacznie w nieodpowiednim wieku
Mi Ayni do Ciebie w sumie chyba też jeszcze trochę brakuje a i tak narzekam więc jestem pełna podziwu że TY się hardo trzymasz :)
A jak piszecie że można wypożyczyć laktator to się muszę zorientować w jakim pakiecie ubezpieczeniowym, gdzie i jakie są możliwości:) bo po co wydawać kasę na to jak może nieprzydatne będzie.

Madziula szybko rezygnujesz z karmienia, a myślałam że to ja wcześnie przestanę bo tak do ok pół roku bym chciała

No to sobie pospalam :)
Niestety skurcze sie odezwaly i brzuch pobolewa..zobaczymy co w poniedzialek lekarz powie..

KALLIE haha bo wiesz, zawsze gdzie jest wiecej niz jedna baba,tam beda spory :)
Czyli co?? My mamy przewage ;) dziewczyny pakujcie sie do Almere :D

YOKASTA kiedy tylko masz ochote :) ja jestem zawodowym drobiem w tym momencie wiec no problemo ;)

Ja stanik tez uzywam do karmienia..z H&M. Promocja byla ;)
Niestety mmie natura obdazyla skapym biustem ;) wiec jak (.)(.) podrosly to trzeba bylo szukac nowego stanika..a ze ja nie przyzwyczajona ani do pompowanych miseczek ani do drutow, to stanelo na karmniku :D
Mysle ze miseczka bedzie dobra i po porodzie, jedynie mialam problem z obwodem. Sie skurczyl jakos ten stanik :p
Ale dokupilam adapter i jest git.

Laktatora nie kupuje.. W moim szpitalu mozna wypozyczyc Madele wlasnie.
A jesli bede juz mooocnoo i dluugooo potrzebowala to zawsze mozna dokupic.

Bernadetka duże balony to się tylko ładnie mówi ;D jakbym mogła wybrać to wzielabym mniejsze ;)
Kallie mi jakoś jeszcze nie poszło w baloniki więc mam stare staniki haha i tak dzielnie je noszę już z przyzwyczajenia. tak to bywa w naturze że ci co mają małe chcą większe a większe chcą małe . tak jak i z włosami ;D

a gdzie iskierka ???

Ayni,Kallie dokladnie jest tak jak mowicie:)

Mgd ja tez mialam w nocy skurcze i to takie porzadne:/ ale na szczescie utaly bo juz zaczelam sie obawiac, jeszcze za wczesnie...

Madziula taki na dwa dojce to jak u krowki:) chwila moment i po zabiegu:)

reklama
Kallie ja bede karmiła mlekiem z cyca dopoki bedzie leciało ale po 3 miesiacach musze wrocic do pracy i chce przed tym przestawic dziecko na butelke zeby cyrku w złobku nie bylo :)

wy juz skurcze macie? ja chyba jeszcze nie czuje, ale jak sie mała w dół przekreca bo mnie spojenie pobolewa i krzyz , brrrr a rozkopuje sie coraz mocniej ;) troche jakby mi sie brzuszek obnizał a wam??

Do góry