reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja już po wizycie.... Gin ze mnie zadowolona, mówi że macica się już pięknie oczyściła, żadnych zrostów, jajniki jak malowane i we wrześniu możemy zacząć staranka...
no to chyba zacznę odliczać...
przepisała kwas foliowy w dawce 15mg więc mam nadzieję,że tym razem się nie powtórzy już nic złego....
wyższej dawki na rynku już chyba nie ma....

reklama
z moją kondycja mysle ze jest ok nie mam zadnych zadyszek ani nic w tym stylu ogolnie czuje sie dobrze pod tym względem tylko ze nogi szybciej mi sie męczą i bolą bo sie odzwyczaiły od długich spacerów ale ogólnie to jest ok

u mnie tez na spacerach ok, moge chodzic normalnie bez zadyszki na szxczescie tyle ze nogi jakbym z olowiu miala:/ciezkie jak cholera no ale w koncu jeszcze zostalo tych kg do zgubienia i dobrze wiem gdzie sie schowaly:angry: dooope mam jak szafa a nogi jak kolki...masakra jakas. o brzuch sie nie boje bo wyglada niezle, tylko skory za duzo ale ona sie wstapi, ale cellulit i wogole objetosc mojego ciala od pasa w dol mnie zalamuje po prostu

Esperanza - a jaki ty masz stanik?? Ja mam do karmienia wszystkie (czytaj całe 2) z fiszbinami. Lepeij trzymają. W nocy spie bez. Jest mi wygodniej - a patrząc na ostatnie noce to i tak z cyckami na wierzchu bym spac musiala....

A kondycja - pisałam juz ze do d..., mecze się strsznie. A rok temu godzinny koncert dało się zatanczyc... Boze teraz to po pierwszej polce musiałabym o reanimacje poprosic

december jeszcze chwila i będziesz tuliła maluszka :) 3mam kciuki !!
ciekawa jestem co u maminej hmm pewnie rodzi i dla tego niema jej tu :-)

karamija dawno nie pisała nic hmm

nanulika do września już niedaleko :-) 3mam kciuki !!

a i zaza się nie odzywała ciekawe jak tam u niej postepy w porodzie . . .

carla
chyba nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie ;-) ładne suwaczki !

u mnie tez na spacerach ok, moge chodzic normalnie bez zadyszki na szxczescie tyle ze nogi jakbym z olowiu miala:/ciezkie jak cholera no ale w koncu jeszcze zostalo tych kg do zgubienia i dobrze wiem gdzie sie schowaly:angry: dooope mam jak szafa a nogi jak kolki...masakra jakas. o brzuch sie nie boje bo wyglada niezle, tylko skory za duzo ale ona sie wstapi, ale cellulit i wogole objetosc mojego ciala od pasa w dol mnie zalamuje po prostu

a ja od pasa w dół czuję się atrakcyjnie a od pasa w góre patrzec nie moge :))

Raaany, mnie nawet zakladanie zelu na szyjke bolalo. I ja mam rodzic sn... Sa skurcze juz jak na okres. Mam lezec i czekamy :) mam nadzieje ze mamina i zaza daja rade :)

,dziekuje za kciuki!!!:)

reklama
Do góry