kok.o
Fanka BB :)
hehe jakiś taki bladawy
weź go na słoneczko troche, niech kolorków nabierze:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani@k rozbawiłaś mnie tą jaszczurką ja to wprawdzie pająków tych podwórkowych typu krzyżaków nie lubię
no ale mój syn należy do małych ciekawskich przyrodników więc i jaszczurka już była w ogródku, w zeszłym roku w sierpniu złapał 2 osy i je trzymał w słoiczku i je karmił , w moim bluszczu mieszka duuużżżżyyyykrzyżak którego broń Boże ruszyć nie mogę a już w ogóle go zabić , do tego mam w ogródku hodowlę mrówkolewów założoną ( takie małe robaczki co w lesie robią takie lejki i łapią mrówki)
a na parapecie w domku mam muchołówkę i synuś ją karmi muszkami
... i weź tu bądź matką , która zabrania rozwijać się wyobraźni dziecka![]()
na pólnocy kraju pada dzisiaj cały dzień więc zazdroszczę u was upałów
niestety biorę antybiotyk na gardło
bzzz zdrówka
dzięki.. ale tym razem to ja @ czekam..Ani@k-kiedy zatestujesz? Tempka ladna bardzo.
witajcie!!kurcze nie wiem co się dzieje,ale moja temp.od 4 dni jest taka sama!!!!!!!!!!!!!!!!!czyli nie jest tak jak byc powinno!!patrze na wasze wykresy i codziennie praktycznie macie inna temp.!!a ja...??od 4 dni taka samą...jak jutro tez bedzie wynosiła 36,6to przestaje mierzyc.....
Dziewczynki a to mój nowy gekon. To już trzeci od trzech dni i narazie jeszcze zdrowy, żywy i cały.
Zobacz załącznik 480303
Bionda nie uciekal??? one zawsze wieja spod aparatu, przynajmniej mnie:-(
ja nie kumam jeszcze wielu spraw co do mierzenia temp....
Ani@k wszystko możliwe z tym Wajrakiem