reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie.

kłaczku,a jaka jest polska nazwa tej zabawki co wstawilas link??? tych szelek do skakania??? Iiii zaden problem.kochana pytaj ile i o co chcesz wkoncu kto ma ci pomoc jak nie my???? emy stronka jest czaderska:-) wstawilam nasze zdjecia i nie wiem jakim cudem wyszło nam rude dziecko:-D:szok: ja mam czarne wlosy,maz ciemny blond,ale dziewczynka sliczna:tak: zjola to,ze cie teraz nie bola nie oznacza,ze nie zaczna znowu za kilka dni.czestotliwosc objawow nie musi byc codziennie taka sama.mnie np jednego dnia bardziej mdliło,drugiego mniej,a trzeciego wcale,a w czwartym byly takie pawie,ze głowa tylko w wc byla...ze wszystkim tak jest.z piersiami,sennoscia itd....mnie piersi bolały bardzo krotko w sumie w dzien spodziewanej @ i troche po,pozniej juz tylko sutki no,a teraz to juz nic.

u nas kolejny dzien deszczowej i chlodnej pogody.wczoraj nie mialam juz sily do was zajrzec,bo ze szkoly rodzenia wypuscili nas o...21.40:szok:...od 19.15...myslalam,ze umre...bolala mnie kazda czesc ciala,siku mi sie chcialo i bylam mega zmeczona,a wszystko przez to,ze czekalismy na ginekologa który mial nam opowiadac o cieciu cesarskim,nacinaniu krocza i antykoncepcji w pologu ktora mnie najbardziej interesowała,a o ktorej prawie nic nie powiedzial:confused2: jeszcze 2 spotkania i po zajeciach...mała daje mi sie ostro we znaki.wkłada nozki pod zebra srednio kilkadziesiat razy dziennie przez co trudno znalezc mi wygodna pozycje do siedzenia i ciezko mi sie oddycha.wciaz mam wrazenie jakby brakowało mi tchu...w kazdym badz razie skoncza sie moje mekki z chodzeniem wszedzie na nogach,bo dzis kupujemy wreszcie autko:tak: pzdrawiam was kochane

A może wiecie co zrobić z pękającymi naczynkami? Pojawiają mi się coraz to nowsze.. Na rekach i na twarzy.. Z tym ,że jedno stare co miałam na twarzy mi się powiększa... Juz mi się pytają co mi się stało.. Muszę się tego pozbyć jakoś...

butterfly21 , owszem - pokazały owu i chyba dobrze bo pokryło się to ze skokiem temp
zjola , proszę sobie tylko czytać napis do suwaczka :) progesteron sobie zrób , trochę rozjaśni ginowi sprawę
aniunia , czekam cierpliwie na te staranka , ale wolałabym coby mnie chłop nie zaskoczył , bo ja mam trochę zaplanowane.... żeby synka zrobić :-p

reklama
Do góry