Jestem z powrotem, Majek padł, a ja zaraz idę obiadek sobie szykować.
marta ale miałaś sny
ja się boję Dextera oglądać, już sama czołówka jest dla mnie zbyt sugestywna...
zołza normalnie Ci zazdroszczę takiego rezolutnego dziecka, Maja podobnie jak Norbert marty bieganiem i zbieraniem guzów jest pochłonięta...
Nie marudź z pobudką Ediego, bo i tak masz z nim dobrze!
kati JG jak pisała Olga - strome klify i duuużo schodków, plaże dość wąskie, dużo lepsza Karwia, a mój wujek polecał najbardziej Dębki - szeroka plaża i bardzo płytkie może, do 200m wgłąb można sobie pójść. Mam nadzieję, ze pogoda Wam dopisze
larvunia a ile Misia waży?
Madzioolka no dzisiejsza nocka też zarwana od 4 do 5 przerwa w spaniu i wiertolenie
mamaM u nas ryk, ale jak ja wychodzę, dziś np. do sklepu szłam, była podkowa i rozdzierający płacz, pewnie z 5 min to trwało...wcześniej tak nie było. A jak jadłam śniadanie, to u spodni mi wisiała i jęczała. Mam tego powoli dość - psychicznie głównie
ironia u nas średnio 2 dziennie, pomijając okres zębowy
majqa 4-ki już???? Wow! u nas na razie 1 i 2 idą
marta ale miałaś sny
ja się boję Dextera oglądać, już sama czołówka jest dla mnie zbyt sugestywna...zołza normalnie Ci zazdroszczę takiego rezolutnego dziecka, Maja podobnie jak Norbert marty bieganiem i zbieraniem guzów jest pochłonięta...
Nie marudź z pobudką Ediego, bo i tak masz z nim dobrze!
kati JG jak pisała Olga - strome klify i duuużo schodków, plaże dość wąskie, dużo lepsza Karwia, a mój wujek polecał najbardziej Dębki - szeroka plaża i bardzo płytkie może, do 200m wgłąb można sobie pójść. Mam nadzieję, ze pogoda Wam dopisze
larvunia a ile Misia waży?
Madzioolka no dzisiejsza nocka też zarwana od 4 do 5 przerwa w spaniu i wiertolenie
mamaM u nas ryk, ale jak ja wychodzę, dziś np. do sklepu szłam, była podkowa i rozdzierający płacz, pewnie z 5 min to trwało...wcześniej tak nie było. A jak jadłam śniadanie, to u spodni mi wisiała i jęczała. Mam tego powoli dość - psychicznie głównie
ironia u nas średnio 2 dziennie, pomijając okres zębowy
majqa 4-ki już???? Wow! u nas na razie 1 i 2 idą
ale wszystko mokre, dziś pobegałyśmy po rynku