reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mal ;-) łączę się z Tobą w bólu okołosprzątaniowym ;-)
też muszę dywany poprać...chyba skorzystam z okazji że R nie będzie to wieczorkiem poodkurzam w pokoju i nikt przez dobę nie będzie chodził po wilgotnym dywanie i nie nasyfi ;-)
mam tylko nadzieję, ze uda mi się poskładać odpowiednio odkurzacz ;-)

reklama
A ja niewyspana. I to pomimo, że Rafał spał dziś jak malina. Chyba że to ze zbyt długiego spania :-p

Do ogarnięcia mam stertę wypranych rzeczy - DUŻĄ stertę, bo przez awarię hydroforu był mały przestój. A chęci takie, że strach się bać :dry:

A dziadek rwie się do obierania gruszek, które mam zamiar zamienić na mus gruszkowy i popakowac do słoiczków

U nas dziś dużo chłodniej, uff.. Ale werwa do pracy jakoś nie wróciła ;-) Siedzę i dłubię poooomaaaałuuuu... Może czas zmienić podejście swoje czy cóś, hmm..
Też dziś jakaś niewyspana jestem choć spałam 7 godzin i bez pobudek. Za 3 mies to się dopiero dowiem, co to znaczy mało spać i wstawać w nocy :-p

Bry ;-)

choć nie do końca bry bo mam awarię hydrauliczną...rura się chyba zatkała :-( nie mogę naczyń myć :-(
znacie taniego hydraulika? bo ja sama z dzieckami w domu jestem... i w ogóle byłoby super gdyby ten hydraulik był Waszym dobrym znajomym co to poczeka chwilkę na wynagrodzenie (gdyby mi nie wystarczyło to co mam, a mam...mało :baffled::sad:)

jak nie urok to sraczka...

spadam, bo dziś mam same wyjścia... to mi i tych naczyń żal nie bedzie bo i tak nie miałabym ich kiedy umyć...ale jutro.........

aaaaaaaaaaaaa

pa

Rubi a zgłosić do spółdzielni się nie da? W końcu za wodę płacisz to ma lecieć w kranie i już ;-) Chyba, że to kanaliza się zatkała była..

bry ;-)

rozmawiałam wczoraj z saly ;-) pytała o spotkanie ;-)

no to proponuję...

SOBOTNIE POPOŁUDNIE ;-)
KOFEINA 2.0
PL. TEATRALNY

jak ktoś z dziećmi przyjdzie to luzik bo trawka jest, na świeżym powietrzu pohasać dzieci mogą ;-)
rzucajcie propozycje godziny spotkania...
myślę, że od 15:00 - 16:00 wszystkie będziemy po sprzątaniu, gotowaniu i drzemkach dziecięcych ;-)

miejsce też nie jest "nieruszalne" :-D

cześć dziewczynki.
Rubi jak hydraulik?
Madzia ja w sprawach żłobkowych jestem zielona jak szczypiorek
Mal dzisiaj ja jestem koszmarnie niewyspana. Zaległam w łózku przed 22.00 a rano miałam problem, żeby podnieść się z łózka.

Dziewczyny szukam w opolu lekarza, który robi prywatnie usg przezczaszkowe. Zna któraś? Ciężko kogoś znależć...

Ja w sobotę idę na chrzciny. Matką chrzestną zostałam. Jakby mi samej nie udało się mieć córci, to przynamniej będę miała chrześnicę ;)

reklama
Kamea ;-) jesteś usprawiedliwiona w sobotę ;-)
chodzi Ci o usg p/ciemieniowe? jak to to niestety nie znam prywatnego ośrodka...może zadzwoń do któregoś z neonatologów którzy przyjmują prywatnie i zapytaj o możliwość zrobienia usg... bo wiesz jak to jest...jak idziesz prywatnie to NFZ'owski sprzęt też badania szybko robi ;-)

Madzialena ;-) o papatkowym zaciszu słyszałam niezbyt pochlebne opinie ale jakoś nie kojarzę tego żłobka z Chabrami...chociaż... czy to nie aniulka mi o tym żłobku mówiła? ona na Chabrach mieszkała więc może

a Brzeg dlaczemu? emigrujecie?

Do góry