reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz ja płaciłam za koochi 250zł
Martadelka jak wrócę do domu to pokaże Wam zdjęcia co u mnie się nie zgadzało w kwiestii oferta a rzeczywistość, przy tym Twój niepodgrzewany basen to pikuś zobaczysz :-p

reklama
heja no ja niestety mam słabe nerki :( kiedyś miałam zapalenie i co jakis czas sie to odzywa :-:)-(

na szczescie dookoła sami nefrolodzy uff.. ;-)

no ogarnelam sie w robocie :D

forever - kiedy mozemy sie ciebie spodziewać? :D :-D

witajcie ja oczywiście w niedoczasie praca, praca i jeszcze raz praca...
Forever dzieki za info od Adariel, dobrze, ze juz lepiej. A za młodą to sie teraz nagonisz ja czasem zdążyć nie potrafie tak szybko biega...
Martadelka hej fajnie, ze się wakacjujecie i tak macie fajną pogodę, moi znajomi to dwa razy w ciągu urlopu przyszli do pokoju na "sucho", myśmy mieli tak w miare.
marta jak ty jesteś pozytywnie nastawiona do życia :-) super
Ironia zdrówka
Madzioolka ja też dziś w kiepskim nastroju bo mnie cały lewy "bok" boli, łącznie z nogą ręką i częścią kręgosłupa... masakra
katamisz, larvunia, majqa hej witajcie :-)

Cześć! Dopiero do domu dotarłyśmy, wracałam dziś rano od rodziców z nadzieją, że bez korków uda mi się przejechać i wielka dooopa. Od Janek do Okęcia korki masakryczne, z R-mia do Janek jechałam 45min, a z Janek do domu ponad godzinę. Muszę jeszcze część bagaży wypakować, resztę zostawię A. jak wróci z pracy. Wczoraj udało mi się odwiedzić rodzinkę, której od Wielkanocy nie widziałam, było bardzo fajnie:tak:

Ironia - nie wiedziałam, że nerkę można zawiać.:tak: Dziś planuję - a co podejrzysz mnie w kamerce :-D:-p
Kati83 - ja i się nabiegam bez Młodej :tak:np. dziś
Mrsmoon - niestety powroty z wakacji się zaczęły aczkolwiek ja wczoraj jechałam z działki nad wyraz szybko...

Martadelka jak wrócę do domu to pokaże Wam zdjęcia co u mnie się nie zgadzało w kwiestii oferta a rzeczywistość, przy tym Twój niepodgrzewany basen to pikuś zobaczysz :-p

No więc tak - to jest oferta:
parter.jpg

a tak sauna wyglądała w rzeczywistości:
DSC_0179.jpgDSC_0180.jpg

Drobna rozbieżnośc prawda? :-)

reklama
Do góry