reklama
kok.o
Fanka BB :)
heh Gatto.. no, chociaz lekarz tez przy okazji postraszył, ze torbiele czeto wiaza sie z wadami chromosomalnymi i mowil, ze mozna wykonac kordocenteze. Tylko ryzyko powikłan jest 1-3 %, wiec wieksze niz ryzyko, ktore wyszlo mi z testu zintegrowanego. Wiec podziekowałam;-)
a szczerze... to na takim zdjęciu dziecko troche jak kosmita wygląda ;-)
a! Ani@k jak poprzednio pisałas o kole do rodzenia, to zwizualizowałam sobie takie większe koło dmuchane do pływania
nawet kolory i jakieś wakacyjne ciapki miało
A dzisiaj widziałam na zdjęciu na ścianie w szpitalu.. wygląda to jak jakiś teleport!
dzieki :-)Kok.o Piekna jest ta Wasza corcia
a szczerze... to na takim zdjęciu dziecko troche jak kosmita wygląda ;-)

a! Ani@k jak poprzednio pisałas o kole do rodzenia, to zwizualizowałam sobie takie większe koło dmuchane do pływania

Ostatnia edycja:
Ani@k
Kok.o hehe następnym razem poprostu zapytaj ;-)
no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tesciowej
i hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma
;-):-)
Vinga a u Ciebie Synek, tak????
może rzeczywiście wyglądają jak Kosmici.. jeszcze w brzuszku, bo tuż po urodzeniu to takie Słoodziaki są...
idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..
no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tesciowej

Vinga a u Ciebie Synek, tak????
może rzeczywiście wyglądają jak Kosmici.. jeszcze w brzuszku, bo tuż po urodzeniu to takie Słoodziaki są...

idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..
kok.o
wiesz co.. ja jakoś ta swoja wizualizację przyjęłam za pewnik, nawet zastanawiałam sie, jak oni tam wiadro pod to wstawiająKok.o hehe następnym razem poprostu zapytaj ;-)
no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tescioweji hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma
;-):-)

o matko... mózg mi przestaje działac:-)
no a włosy to po dziadkach teraz ma

:-idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kok.o no to dobrze ,że wsio ok , no ja zabiegana ale zaglądałam od czasu do czasu ,pisałam już ,że od poniedziałku będę miała mniej pracy to i posiedzę sobie z Wami przy kawie 
a córcia no jak kosmita mały ale no wiadomo,że w mamusię pójdzie i śliczna będzie
;-)
no i fluidki poprosimy świeże ???
Gatto no niby przebadana ,ale jeśli chodzi o @ to mam strasznie bolesną i mocno krwawię niestety czasem cięzko mi się ruszyć z łazienki

a córcia no jak kosmita mały ale no wiadomo,że w mamusię pójdzie i śliczna będzie

no i fluidki poprosimy świeże ???
Gatto no niby przebadana ,ale jeśli chodzi o @ to mam strasznie bolesną i mocno krwawię niestety czasem cięzko mi się ruszyć z łazienki

Zuzanka no wlasnie endo to jest taka podstepna choroba, ze wlasciwie nie daje zadnych objawow dopoki nie wyktyja torbieli:-(
Faktycznie jak ogladam te 3d czy 4d to te dzieci takie kosmity...ale potem chyba sie nie rodza z antenkami na glowie, co?
Faktycznie jak ogladam te 3d czy 4d to te dzieci takie kosmity...ale potem chyba sie nie rodza z antenkami na glowie, co?
tak ząbek w glebę i urośnie ,ale wsadzać proszę na wiosnęA jak tak przy czosnku jesteśmy, to proszę ogrodniczki o radę, jak w naszych warunkach uprawia się go? polski ząbek w glebę, kiedy, czy inaczej???? Bo jo sem czocho fanka![]()

co do kus-kusa ja tylko z sosem chilli !!!
Najlepsze pączki na świecie robiła moja babcia jak jeszcze mogła

muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o no młoda wysportowana i dobre
miłego popołudnia
reklama
no wlasnie moja ciocia tez takowa robila i to byla najlepsza roza z paczkami jaka w zyciu jadlam.Najlepsze pączki na świecie robiła moja babcia jak jeszcze mogłai z dziką różą lubię bo my robimy same dziką różę w słoiczki.A wiedziałyście że się uciera płatki z cukrem , ale musi być odpowiednia odmiana tej róży
![]()