Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki :-)Kok.o Piekna jest ta Wasza corcia

nawet kolory i jakieś wakacyjne ciapki miało
A dzisiaj widziałam na zdjęciu na ścianie w szpitalu.. wygląda to jak jakiś teleport!
i hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma
;-):-)
wiesz co.. ja jakoś ta swoja wizualizację przyjęłam za pewnik, nawet zastanawiałam sie, jak oni tam wiadro pod to wstawiająKok.o hehe następnym razem poprostu zapytaj ;-)
no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tescioweji hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma
;-):-)

:-idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..
:-(
;-)
tak ząbek w glebę i urośnie ,ale wsadzać proszę na wiosnęA jak tak przy czosnku jesteśmy, to proszę ogrodniczki o radę, jak w naszych warunkach uprawia się go? polski ząbek w glebę, kiedy, czy inaczej???? Bo jo sem czocho fanka![]()

i z dziką różą lubię bo my robimy same dziką różę w słoiczki.A wiedziałyście że się uciera płatki z cukrem , ale musi być odpowiednia odmiana tej róży 
no wlasnie moja ciocia tez takowa robila i to byla najlepsza roza z paczkami jaka w zyciu jadlam.Najlepsze pączki na świecie robiła moja babcia jak jeszcze mogłai z dziką różą lubię bo my robimy same dziką różę w słoiczki.A wiedziałyście że się uciera płatki z cukrem , ale musi być odpowiednia odmiana tej róży
![]()