reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o no po prostu kamien z serca! Takie wiadomosci to codziennie powinno sie czytac!! Groszkowna juz widac myslala wczesniej o druzynie:tak:dobry trening nie jest zly:happy2:

reklama
heh Gatto.. no, chociaz lekarz tez przy okazji postraszył, ze torbiele czeto wiaza sie z wadami chromosomalnymi i mowil, ze mozna wykonac kordocenteze. Tylko ryzyko powikłan jest 1-3 %, wiec wieksze niz ryzyko, ktore wyszlo mi z testu zintegrowanego. Wiec podziekowałam;-)

Kok.o Piekna jest ta Wasza corcia
dzieki :-)
a szczerze... to na takim zdjęciu dziecko troche jak kosmita wygląda ;-):shocked2:

a! Ani@k jak poprzednio pisałas o kole do rodzenia, to zwizualizowałam sobie takie większe koło dmuchane do pływania:-D nawet kolory i jakieś wakacyjne ciapki miało:-D A dzisiaj widziałam na zdjęciu na ścianie w szpitalu.. wygląda to jak jakiś teleport!:eek:

Ostatnia edycja:
Kok.o hehe następnym razem poprostu zapytaj ;-)

no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tesciowej:-p i hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma:szok: ;-):-)

Vinga a u Ciebie Synek, tak????

może rzeczywiście wyglądają jak Kosmici.. jeszcze w brzuszku, bo tuż po urodzeniu to takie Słoodziaki są...:sorry2:

idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..

Kok.o hehe następnym razem poprostu zapytaj ;-)
no nogi widzę po Mamusi dłuuuuugie;-) waleczno-bokserski zacisk piąstki po Tatusiu, nosek po tesciowej:-p i hmmm... nie za bardzo widzę.. ale Ona chyba jeszcze włosów nie ma:szok: ;-):-)
wiesz co.. ja jakoś ta swoja wizualizację przyjęłam za pewnik, nawet zastanawiałam sie, jak oni tam wiadro pod to wstawiają:-D

o matko... mózg mi przestaje działac:-)

no a włosy to po dziadkach teraz ma :-D:-D

idę sobie płaknąć troszki..bom sentymentalna bardzo..
:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

kok.o no to dobrze ,że wsio ok , no ja zabiegana ale zaglądałam od czasu do czasu ,pisałam już ,że od poniedziałku będę miała mniej pracy to i posiedzę sobie z Wami przy kawie :tak:

a córcia no jak kosmita mały ale no wiadomo,że w mamusię pójdzie i śliczna będzie :tak:;-)

no i fluidki poprosimy świeże ???

Gatto no niby przebadana ,ale jeśli chodzi o @ to mam strasznie bolesną i mocno krwawię niestety czasem cięzko mi się ruszyć z łazienki :zawstydzona/y:

Zuzanka no wlasnie endo to jest taka podstepna choroba, ze wlasciwie nie daje zadnych objawow dopoki nie wyktyja torbieli:-(

Faktycznie jak ogladam te 3d czy 4d to te dzieci takie kosmity...ale potem chyba sie nie rodza z antenkami na glowie, co?

A jak tak przy czosnku jesteśmy, to proszę ogrodniczki o radę, jak w naszych warunkach uprawia się go? polski ząbek w glebę, kiedy, czy inaczej???? Bo jo sem czocho fanka:happy2:
tak ząbek w glebę i urośnie ,ale wsadzać proszę na wiosnę:tak:
co do kus-kusa ja tylko z sosem chilli !!!
Najlepsze pączki na świecie robiła moja babcia jak jeszcze mogła :sorry2:i z dziką różą lubię bo my robimy same dziką różę w słoiczki.A wiedziałyście że się uciera płatki z cukrem , ale musi być odpowiednia odmiana tej róży :-p
muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o no młoda wysportowana i dobre :)
miłego popołudnia

reklama
Najlepsze pączki na świecie robiła moja babcia jak jeszcze mogła :sorry2:i z dziką różą lubię bo my robimy same dziką różę w słoiczki.A wiedziałyście że się uciera płatki z cukrem , ale musi być odpowiednia odmiana tej róży :-p
no wlasnie moja ciocia tez takowa robila i to byla najlepsza roza z paczkami jaka w zyciu jadlam.

Do góry