reklama
Charlois
Fanka BB :)
Karola u nas garnek(ja z Gorzowa Wlkp pochodzę)
i piętka oczywiście:-)
Ale ładnie szalejecie z planami fryzurowymi
,powodzenia
Trzymam kciuki za Azorka
Dobrej nocy,mi jutro zaczyna się kursowanie do szkoły z Młodą,awantury od rana z wstawaniem,ubieraniem i śniadaniem
i piętka oczywiście:-)
Ale ładnie szalejecie z planami fryzurowymi

Trzymam kciuki za Azorka

Dobrej nocy,mi jutro zaczyna się kursowanie do szkoły z Młodą,awantury od rana z wstawaniem,ubieraniem i śniadaniem

emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Witam kochane- ja tylko na chwilę wpadam do was sie przywitać. (pisze z telefonu wiec sorki za błędy) Jutro postaram sie nadrobić weekend. Nie miałam po prostu siły wpadać ostatnie 2dni. Wczoraj cały dzień przelezalam u siostry na kanapie- straszne bóle miałam i skurcze jakby- albo kłucia niewiem sama jak nazwać. A dziś powtórka z rozrywki:-( tylko dziś to wzięłam tabsy i większość dnia przespalam~ zresztą w nocy mało co spałam- te skurcze/kłucia to takie jakby w `pochwie` i wogóle `tam na dole` a bóle jak na okres. Tylko dziś zrobiły sie trochę częstrze + doszly bole kzyrza :/ We wtorek mam wizytę z pielęgniarka na wazenie itd spytam jej co o tym myśleć- ale pewnie nic nie powie, jak to maja w tel służbie zdrowia- a moze by cos przepisala albo cos :-/ jutro ponadrabiam i poodpisuje - do branoc kochane .)
Ostatnia edycja:
Ja już od godzinki jestem na nogach i teraz trzeba będzie tak wstawać, ehhhh... Młody już w przedszkolu, dostał awans do "starszych średniaków"
I jest przeszczęśliwy, bo będzie w "dorosłej" sali na samej górze:-)
emotion, trzymaj się w dwupaku! Leż, nafaszeruj się magnezem i bądź spokojna! Ściskam mocno!
Charlois, ooo, widzę że nie tylko moje dziecko tak chętnie wstaje do przedszkola
Karola, u nas to rondel:-) A kto zna prażonki/duszonki/pieczonki?
Trzymam mocno kciuki za azorka, mam nadzieję, że nadal jest w dwupaku a skurcze się wyciszyły...
Idę na śniadanko, miłego dnia!

emotion, trzymaj się w dwupaku! Leż, nafaszeruj się magnezem i bądź spokojna! Ściskam mocno!
Charlois, ooo, widzę że nie tylko moje dziecko tak chętnie wstaje do przedszkola

Karola, u nas to rondel:-) A kto zna prażonki/duszonki/pieczonki?

Trzymam mocno kciuki za azorka, mam nadzieję, że nadal jest w dwupaku a skurcze się wyciszyły...
Idę na śniadanko, miłego dnia!
Mallinowa_Paula
Dzień dobry 
Azorek &&&&&&&&.
Wszystkim debiutującym oraz wracającym do przedszkola, zerówki i szkoły życzę miłego, pełnego wrażeń dnia! Udanego spotkania z przyjaciółmi
Azorek &&&&&&&&.
Wszystkim debiutującym oraz wracającym do przedszkola, zerówki i szkoły życzę miłego, pełnego wrażeń dnia! Udanego spotkania z przyjaciółmi
Majeczka26
Mina pij pij tę pokrzywę, na zdrowie ;-) ja tez zaraz montuję śniadanko i do niego standardowo pokrzywka
Paula juz widzę tego czającego sie kota, śmiechu co nie miara!
netika ja tez myslalam o plecaku ze stelażem, bo mam tylko 1 torbę i to podróżną taką dużą, chyba głupio isc do szpitala z taką - jak na wczasy?
Esi widzę, ze nas wiecej z jabłkowymi ciastami bylo. Ja zrobilam wczoraj szarlotkę i gościliśmy sie przy kawce - uwielbiam
odpoczywaj jak masz gorszy dzien.. ja wczoraj np od 7 rano działałam na wysokich obrotach, nawet kolega ktory przyszedl w odwiedziny był zdumiony ze "taka ruchliwa" jestem.. ale tez mam gorsze dni, wiadomo
Karola Ty masz dobry pomysl z tymi liśćmi maliny... przeciez my tez mamy, wiec takie z działki najlepsze, że tez ja tego nie wymyslilam, a teraz juz nie pojade do domu przed porodem :-( co do różnic w nazewnictwie - u mnie się mówi także piętka, a ten garnek ktory pokazalaś, to właśnie garnek, patelnia, rondel ;-) gąska to jest u mnie taka głęboka brytwana używana do mięs ale w piekarniku
Asymetrie na głowie tez mialam, ponad rok trwała, ale silniejsza niz ta na zdjęciu ;-)jeden bok wygolony, drugi krótko ścięty, tak zeby mozna bylo za ucho założyć włosy
emotion trzymaj sie!
azorku kciuki za Ciebie trzymam!
Mam dzis kolejny ambitny dzien zaplanowany, tym razem z mężem, bo w koncu ma dzień wolnego - mam nadzieje ze jak odeśpi te koszmarne zmiany, to plan bedzie realizowany punkt po punkcie, od kupna łóżeczka, przez naprawę auta do wizyty w przychodni. Dobrego dnia!!
Paula juz widzę tego czającego sie kota, śmiechu co nie miara!

netika ja tez myslalam o plecaku ze stelażem, bo mam tylko 1 torbę i to podróżną taką dużą, chyba głupio isc do szpitala z taką - jak na wczasy?

Esi widzę, ze nas wiecej z jabłkowymi ciastami bylo. Ja zrobilam wczoraj szarlotkę i gościliśmy sie przy kawce - uwielbiam
odpoczywaj jak masz gorszy dzien.. ja wczoraj np od 7 rano działałam na wysokich obrotach, nawet kolega ktory przyszedl w odwiedziny był zdumiony ze "taka ruchliwa" jestem.. ale tez mam gorsze dni, wiadomo
Karola Ty masz dobry pomysl z tymi liśćmi maliny... przeciez my tez mamy, wiec takie z działki najlepsze, że tez ja tego nie wymyslilam, a teraz juz nie pojade do domu przed porodem :-( co do różnic w nazewnictwie - u mnie się mówi także piętka, a ten garnek ktory pokazalaś, to właśnie garnek, patelnia, rondel ;-) gąska to jest u mnie taka głęboka brytwana używana do mięs ale w piekarniku
Asymetrie na głowie tez mialam, ponad rok trwała, ale silniejsza niz ta na zdjęciu ;-)jeden bok wygolony, drugi krótko ścięty, tak zeby mozna bylo za ucho założyć włosy
emotion trzymaj sie!
azorku kciuki za Ciebie trzymam!
Mam dzis kolejny ambitny dzien zaplanowany, tym razem z mężem, bo w koncu ma dzień wolnego - mam nadzieje ze jak odeśpi te koszmarne zmiany, to plan bedzie realizowany punkt po punkcie, od kupna łóżeczka, przez naprawę auta do wizyty w przychodni. Dobrego dnia!!
Dzień dobry..
my dzisiaj do szkolnej zerówki na 10 więc Kaj jeszcze śpi. Repetuje zerówkę ale emocji będzie co niemiara bo przecież z kolegami się spotka
a jajowata to brytfanka do duszenia.
ale emocje mają wszyscy. tylko kto większe? dzieciaczki czy rodzice?
Miłego dnia..
aaa kawusię małż zrobił..
my dzisiaj do szkolnej zerówki na 10 więc Kaj jeszcze śpi. Repetuje zerówkę ale emocji będzie co niemiara bo przecież z kolegami się spotka
u mnie przylepka.. mniam.Karola o pietce tez slyszalam ale u nas przylepka.
u mnie to rondel..dusznicą (rondel do duszenia mięsa, sosów) u mojego M. nazywali gąską....a to tylko 30 km daleja jak u Was się mówi na to??? o coś takiego mi chodzi:
Zobacz załącznik 496474
a jajowata to brytfanka do duszenia.
Lece się szykować i trzymajcie kciuki,bo dziś debiut mojej córy w p-kolu :-)
Młody już w przedszkolu, dostał awans do "starszych średniaków"I jest przeszczęśliwy, bo będzie w "dorosłej" sali na samej górze:-)
ale emocje mają wszyscy. tylko kto większe? dzieciaczki czy rodzice?

Miłego dnia..
aaa kawusię małż zrobił..
Ja po kawce i śniadanku, przebimbałam sobie dwie godzinki i idę zaraz na zakupy. Chciałam sobie kupić jeszcze jedną koszulę i biustonosz elastyczny i jakieś ciuszki dla Młodego i Młodej.
Dziś jadę zrobić wymaz w kierunku paciorkowca, ciekawe co mi wyjdzie. W pierwszej ciąży nie robiłam tego badania.
Mina, ja to się cieszę, bo w końcu będę miała luuuuzy
Przynajmniej jakiś czas
A Młody szczęśliwy w przedszkolu, ma swoje życie bez rodziców, ma swoich kolegów, ulubione zajęcia:-) Odpoczywa od nas i może za nami zatęsknić:-)
Majeczka, wcale nie głupio:-) Ja też biorę taką dużą "wczasową" torbę a i tak nie wiem czy mi się wszystko w niej zmieści. Plecak może i pakowny ale niewygodny w rozpakowywaniu:-)
Polcia, mi po Szymku tak powypadały włosy, że aż zakola mi się porobiły - każdy z lekarzy od razu zwracał na to uwagę... Teraz kuzynka przyśle mi jakiś naturalny szampon w kostce przeciwko wypadaniu włosów, może chociaż trochę pomoże bo jak teraz też tak będzie, to kiepsko to widzę... Trzymam kciuki za córę!
Dziś jadę zrobić wymaz w kierunku paciorkowca, ciekawe co mi wyjdzie. W pierwszej ciąży nie robiłam tego badania.
Mina, ja to się cieszę, bo w końcu będę miała luuuuzy

Majeczka, wcale nie głupio:-) Ja też biorę taką dużą "wczasową" torbę a i tak nie wiem czy mi się wszystko w niej zmieści. Plecak może i pakowny ale niewygodny w rozpakowywaniu:-)
Polcia, mi po Szymku tak powypadały włosy, że aż zakola mi się porobiły - każdy z lekarzy od razu zwracał na to uwagę... Teraz kuzynka przyśle mi jakiś naturalny szampon w kostce przeciwko wypadaniu włosów, może chociaż trochę pomoże bo jak teraz też tak będzie, to kiepsko to widzę... Trzymam kciuki za córę!
reklama
Mallinowa_Paula
[...] wizyty w przychodni.
Dobrze, że ktoś za mnie myśli, bo przychodnię "załatwiam" już tydzień i ciągle mi się przypomina po 18, że miałam iść albo zadzwonić

Dziś nawet mi się śniło, że przechodziłam obok

Cieszę się, że mój kot poprawia Wam humor :-)
Od wczorajszego wieczoru chodzi już bardziej oswojony z nowościami i wygląda normalnie ;-)
Uciekam przygotować mieszkanie na przyjęcie gości i wykonam tel. do przychodni. Póki jeszcze pamiętam!
Miłego dnia