reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Mój synek też śpi i chyba dziś beż kąpieli i w dresiku będzie spał jak się nie obudzi, a jutro jednak czeka nas lekarz, bo kaszel brzydki ma :(
Dziś też chciałam sobie karmi kupić, a wykupione na całym osiedlu :(

Delwer Najlepszego!!

reklama
ja się melduję :) ale siedzę jak na szpilkach bo młody ma problem z zaśnięciem :confused2: znowu nie zjadł po kąpieli - chyba jest za śpiący żeby jeść i za głodny żeby spać

Rysica z chęcią też bym się Karmi napiła - u mnie w lodówce stoi już chyba 2 tyg, bo zawsze co mam na nie ochotę, to młody wywija mi numer i idzie spać głodny, a że nie wiem kiedy się obudzi to piwka nie wolno:no:

Delwer Sto lat!!!

Ja się melduję tez bez karmi...
Właśnie szumi suszara, bo mała miała problem z zaśnięciem. W ogóle dziś miała problem brzuszkowy chyba. W rezultacie dałam butelkę na noc. Jedyny plus dzisiejszego dnia, że pierwszy raz oda bardzo dawna BAWILIŚMY się we trójkę z Kubą. Takie chwile zdarzają się bardzo rzadko, ciągle pośpiech, ciągle nie ma T, widuje go przeważnie wieczorami, nawet w weekendy wypada mu praca. A ja ciągle zajęta domem itd, że brak czasu dla dzieci. Zła jestem na siebie za to, ale staram się jak mogę. A dziś widziałam jaki Kuba był szczęśliwy, radosny, że sie nim oboje zajmujemy... Wystarczyło wymyślić, że jestem wiewiórką co zjada żołędzie, które przyniósł. Później pół dnia mnie chciał karmić;). T za bardzo nie umie się z nim bawic, ja go opierniczam, że zamiast spędzać każdą wolną chwilę z dziecmi to ten ma ważne sprawy w kompie, telefonie. Dziś mu nawet zabrałam w pewnym momencie. Ale do tego by dziecko lubiło z Tobą przebywać trzeba być stworzonym. Mam 2 kolegów do których dzieci lgną cokolwiek nie zrobią. Mój T do takich nie należy...

Rysica z chęcią też bym się Karmi napiła - u mnie w lodówce stoi już chyba 2 tyg, bo zawsze co mam na nie ochotę, to młody wywija mi numer i idzie spać głodny, a że nie wiem kiedy się obudzi to piwka nie wolno:no:
Dlaczego nie wolno? Mi położna powiedziała, ze wystarczy tylko odgazować.

Ja melduję się z karmii;) mały siedzi z tatusiem, oobjawy też ma podobne jak u Violi, dziaselka napuchniete-sprawdziłam..
Niestety wam nie potowarzysze bo jutro warszawa- egzamin z prawa pracy-siedze wertuje kodeks pracy;/trzymajcie kciuki;)
Milego wieczoru;)

no jakiś tam alkohol przecież jest, a jak mi się obudzi zaraz po wypiciu piwka, to co wtedy?:zawstydzona/y:
Mi położna powiedziała, ze jak zjem jabłko i fermentuje czy coś w tym stylu to też tyle wytwarza, ja w pierwszym miesiącu pilnowałam się, ze po karmieniu, a ostatnio to i na działce w ciągu dnia się napiłam, zresztą u mnie w szpitalu nawet babki piły.

Ja też nie raz musiałam mojego opierniczyć, żeby poszedł się pobawić z Szymkiem... Ale on to wystarczy, że się położy i Szymek cały szczęśliwy jak mu może po nogach i plecach chodzić ;P

Ale się wkurzyłam! Właśnie jakiś debil wierci wiertarką udarową!!! Nosz! Aż w szoku jestem, że Monika się nie obudziła! Masakra, ludzie nie mają za grosz szacunku... Cały dzień nikt nic nie robił, nagle po 20 wiercenie!!! ehhh...

reklama
Do góry