reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Poszperałam troszkę i doczytałam, że eM może iść u nas do urologa. Takowy zajmuje się chorobami narządu moczowo płciowego u mężczyzn u nas.
Smacznego śniadanka, pysznej kawy, miłego dnia.

reklama
Hej i czolem
Ja tylko na chwilke, jade zaraz do szpitala i robie rozpizd na chirurgii jak mi nie dadza tego terminu, potem mam wizyte u ginka. Juz sram po gaciach jak zwykle, bo ja generalnie uprzejma jestem i musze jakas walke toczyc:baffled:kurde:eek: W ogole mam kilka spraw do zalatwienia na miescie, a pogoda do doopy.

Zuzanka nie martw sie!!! tez nam zaraz bedziesz pisac o wyprawkach i pediatrze!!

witam się!!u nas leje od samego rana!!zimno,ze hej i ponuro:(i od razu mi taki nastrój udziela sie niestety....Ja z samego rana pojechałam do miasta po leki dla Adama,dziś zaczyna kuracje......oby wszystko było dobrze i tak cholerana bakteria została zniszczona raz na zawsze przez antybiotyki!!!!!!!Aczkolwiek androlog nie jest w stanie stwierdzic ile czasu potrwa leczenie........zuzanka,kochana........nadejdzie taki czas,że wszystkie bedziemy cieszyc się rosnącym brzuszkiem i bedziemy robić wyprawke dla maleństwa.........przeciez musi sie ułozyc,prawda....?!!!!

Witam się i ja:-)
W robocie siedzę i se teraz kawke z mleczkiem popijam.
Haszitka spokojnie to może być tylko lekkie zapalenie prostaty. Urolog twojego eMa zbada- o ile się łon da-bo mój powiedział ze w żadnym wypadku od tylca nikt go badać nie bedzie:eek: Czasami usg wystarczy do diagnozy.
A też już jakiś czas temu taki problem mieliśmy. Wystarczył cynk taki co to się najlepiej wchłania. I wszysko do normy wróciło:tak:

Ani@k widzę na wyjeździe zioło pije z koleżankami i szaleje wieczorami:-D

Kok.o spokojnie moze tylko dieta wystarczy i wszystko będzie dobrze:tak:

Aronka bardzo się ciesze ze u was wsio ok.

Kochana Muma proszę odpoczywać,lezeć i pachnieć:tak:
Dzięki za liste jest super.Też sobie przeniosłam na kompa, może kiedyś sie przyda.

Kasica jest dobrze. Dostaliście lekowanie i ino się obejżysz a II zobaczysz:tak:

Ostatnia edycja:
no wiecie ale po tylu latach to ciężko jest wierzyć ,że cykl zakończy się sukcesem i II kreskami ,to nie jest rok starań tylko 8 lat ,8 długich cierpliwych lat i niestety moja cierpliwość już się kończy :zawstydzona/y:

u Nas ładna pogoda ale już chłodno się robi ....

Hej..
Nie nie wrócilam jeszcze..jeszcze sie szkole..
A propo wyprawki, Gatto wrzuc to wszystko na bociana albo na kółko, ok? Lepiej bedzie później to wszystko znaleźć..
Bocian to taka grupa moja i Gatto - na innym wątku - tak kwoli wyjaśnienia:-)
Sobie tak popołudniami siedzę i myślę o tym co bedzie, dziewczyny zaciazone, jakich objawów można sie doszukiwać na moim etapie? Bo bym se poschizowala..piszcie o odczuciach i o tym co zauważyłyście na samym poczateczku od snów do koloru moczu..
Kok.o a ta cukrzyca to z nadmiaru czego? Czytałam ze dziewczyny leżące przez całą ciąże mają taka cukrzycę, ale Ty aktywna jesteś..
Muma dzis z warkoczem chodze ale pogoda nijaka i czapek wikingowych nigdzie nie widzę..
Ale za to na zdjęciach widać jaki ze mnie sie wieloryb zrobił!!! Szok :-o
Zuza wiesz co ja myślę o tych wyprawkach o których dziewczyny piszą? Chyba czas zacząć zakupy bo jak juz w ciąży będziemy to nie wiem czy przez 9 miesięcy da sie to wszystko zakupić..ehh..
Dobra kończę, bo szkolenie trwa cza notatki robić..
Jeszcze mi sie przypomnial jednen tytuł ksiazki 'spóźnieni kochankowie' wartona..fajne na jesieńne popołudnie..
Paa

Witam się i ja:-)

bo mój powiedział ze w żadnym wypadku od tylca nikt go badać nie bedzie:eek:

:-D:-D:-D

Info dla dziewczynek z środkowej Polski i wschodu, otórz na zachodzie już nie pada więc i niedługo u was się przejaśnić powinno. Ale chłód pozostał.

Zmykam bo nigdzie nie mogę się dodzwonić by mojego bidula zarejestrować. Jeszcze musze mu kupić pojemniczek na mocz niech siurnie ja jutro do doktora na 8.00 rano idę to od razu podrzucę do laboratorium. Grosze zapłacę a problem można na bieżąco złapać bo żołnierzyki chore mogą mieć powiązanie z siuśkami.

Wieczorem przyjdę z pracy i od razu po kąpieli lulu bo jutro na rano do doktora. Dzisiaj za to pospałam sobie prawie do dziewiątej. Bosko:-)
Miłego dnia.

Hejka :-)

Już trzecia noc budzę się koło 2giej i czuję jakbym za chwilę miała dostać @:baffled: I wiem co to znaczy ;-) Się przygotowujemy , torba spakowana no więc luzik , tylko kto mi w środku nocy cięcie zrobi:szok: Ale nie panikujemy , we wtorek ustalimy jakiś termin i może uda się wytrzymać :happy:

Haszitka - jasne, że do urologa. I już przedtem badanie moczu i nasienia ale pod kątem bakterii mógłby zrobić - nie wszystkie laby to robią ale musisz spytać. Mój miał parę lat temu problemy jakieś , nikt mu nic nie wkładał, spoko:-D tylko USG i wywiad i wyniki badań :tak:

katiuszka -dzielna jesteś z tym farbowaniem, ja już miesiąc się zbieram i chyba do fryzjera w piątek pojadę po usg bo już nie mam siły..;-) A muszę jakoś wyglądać jak dziecko mnie zobaczy po raz pierwszy :happy:

Ani@k - jaki tam wieloryb :-D Ocenimy jak wstawisz zdjęcia ;-)
A specjalnie dla Ciebie : ja na początku ciąży nie miałam objawów ze strony piersi żadnych, mdłości żadnych, tylko 'drapanie pazurkiem' w czasie zagnieżdzania a im bliżej terminu @ tym więcej białego glutowatego śluzu i senność maksymalna:tak:
Z Julką jeszcze nie mogłam patrzeć w odpływ umywalki i tam mi się niedobrze robiło a poza tym podobnie;-)

caterina - miłej i spokojnej pracy CI życzę , dzisiaj taka pogoda senna może będzie spokój, nie ?:-)
zuzanka - przecież wiesz, że już niedługo..:tak:

U nas zachmurzone na maksa ale nie pada a nie wiem czy zimno bo nie chce mi się wychodzić :-p

reklama
Muma oj i co z tego ale ja już chyba nie mam siły wczoraj to fakt dały mi jajniki takiego czadu,że nie wiedziałam na ,który bok się położyć :confused2:ale co z tego ,jak tak miewam co drugi miesiąc i dupa...ooooo chyba mam dołka nie będę Wam dziisaj smucić:zawstydzona/y::-(
Ani@k ja już skopiowałam listę Mumy :-) a Ty kiedy testujesz?
Caterina chyba,żaden mężczyzna nie dałby się :happy:"wydupcyć"
kok.o zapomniałam Ci napisać z tego wszystkiego :zawstydzona/y: dieta chyba wchodzi w grę i później jest ok,bo moja bratowa miała i była pod kontrolą i wszystko dobrze się skończyło :tak:

Do góry