reklama
Mama-1222
Wdrożona(y)
JA też na oko mleko robiłam. Albo podgrzewałam w mikrofali i dolewałam chłodnej jak była za ciepła albo ciepłą z czajnika jak miałam zagrzaną. Tak samo kąpiel . Taka z termometrem była dla Wojtka za zimna.
A w garnku z woda też się szybko podgrzewa. Ja tak podgrzewałam swoje mleko które miałam ściągnięte i zamrożone.
A w garnku z woda też się szybko podgrzewa. Ja tak podgrzewałam swoje mleko które miałam ściągnięte i zamrożone.
mimii
Fanka BB :)
Hej brzuszki :-) Jeszcze raz dziękuję Wam za wczorajsze życzenia, bardzo mi miło :-) A ja dzisiaj byłam z siostrą u babci, zjadłam pyszny obiadek a teraz w domku na deser czekoladki :-) Jutro jadę na badania:krew, mocz itp
netika, super, że wizyta u endokrynologa udana i trzymam kciuki za tą u gina &&& no chyba, że tak jak mówisz urodzisz wcześniej :-)
esi, fajnie, że po fryzjerze wróciłaś zadowolona, jednak takie rzeczy to poprawiają humor :-) i kciuki za wizytę i zakupy &&&
kasikd, sporo mamy już wrześniowych dzieciaczków i ja pomimo, że tak samo zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom to ja czekam na październik, moja córcia jeszcze jest za malutka i niech rośnie w brzuszku :-) i widzę, że mamy termin na ten sam dzień 20.10
Mina, pomidorówkę ostatnio miałam, ale teraz robisz mi smaka tym pleśniakiem, najpierw Azorek o nim pisała teraz Ty i znowu pójdzie fala, jak z frytkami :-):-):-) a tym zdjęciem to już mnie dobiłaś, ślinka mi leci
sonkaa, a Ty leż i nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia, w końcu w pon już będziesz miała ze sobą Michasia to na brak zajęć nie będziesz narzekała
Paulina, witaj :-) ja z kolei w wakacje zajadałam się goframi z nutella i jak sobie przypomniałam to znowu bym zjadła

erde, mam nadzieję, że jutro będziesz miała już lepszy dzień
netika, super, że wizyta u endokrynologa udana i trzymam kciuki za tą u gina &&& no chyba, że tak jak mówisz urodzisz wcześniej :-)
esi, fajnie, że po fryzjerze wróciłaś zadowolona, jednak takie rzeczy to poprawiają humor :-) i kciuki za wizytę i zakupy &&&
kasikd, sporo mamy już wrześniowych dzieciaczków i ja pomimo, że tak samo zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom to ja czekam na październik, moja córcia jeszcze jest za malutka i niech rośnie w brzuszku :-) i widzę, że mamy termin na ten sam dzień 20.10
Mina, pomidorówkę ostatnio miałam, ale teraz robisz mi smaka tym pleśniakiem, najpierw Azorek o nim pisała teraz Ty i znowu pójdzie fala, jak z frytkami :-):-):-) a tym zdjęciem to już mnie dobiłaś, ślinka mi leci

sonkaa, a Ty leż i nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia, w końcu w pon już będziesz miała ze sobą Michasia to na brak zajęć nie będziesz narzekała
Paulina, witaj :-) ja z kolei w wakacje zajadałam się goframi z nutella i jak sobie przypomniałam to znowu bym zjadła

erde, mam nadzieję, że jutro będziesz miała już lepszy dzień
azorek84
mama Amelii 2009
no sa dzieci ktore cieplego nie lubieja:-) kolezanki synek nigdy cieplego nie pil tylko chlodne albo calkiem zimneTu się nie zgodzę, moja chrześnica wcinała chłodne mleko aż miło.

tu polske zaliczaja do europy wschodniejazorek ja za napojami z prądem nie przepadam, jak drink to drink bez innych smaków..
świetnie że sprawa męża pracy jest na bieżąco monitorowana przez was. Nie można sobie pozwolić na uległość bo "wy z Polska, ta dziki kraj"

podpis czyli suwaczek?? szukasz stronki z suwakami wchodzisz na swoj profil w ustawienia tam masz edytuj sygnature wklejasz ubbc kod suwaczka i dajesz zapisz. wsio wyjasnione tez jest w watku z zasadmi forumPoddaje się :/ gdzie się robi podpis?

ulala
Elutka ja sie wybieram ok 10 na porodówke
chyba że mnie wcześniej weżmie
szpital jest po remoncie więc jest ładniej niż kiedys
a porodówki podobno sa super nie byłam jeszcze tam lekarz mnie zapraszał na obchód ale wsumie do czego mi to potrzebne ?
pierwszego syna rodziłam na starej sali poród rodzinny i jakos mi to nie przeszkadzało a różne zabiegi miałam na kopernika jak nie na ginekologii to na hirurgi nie narzekałam więc teraz też tam ide 
Dziękuję za pomoc...zobaczmy czy się udało
ulala 10 idziesz rozumiem kontrolnie, bo do terminu jeszcze chyba chwilka..? zresztą ja mam jakiś sentyment chyba do Kopernika, tam mam przychodnie Poz i zawsze tam trafiałam jak się coś działo.
ulala 10 idziesz rozumiem kontrolnie, bo do terminu jeszcze chyba chwilka..? zresztą ja mam jakiś sentyment chyba do Kopernika, tam mam przychodnie Poz i zawsze tam trafiałam jak się coś działo.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
azorek84
mama Amelii 2009
FORUMOWICZKI PROSZE ZAGLADNAC TUTAJhttps://www.babyboom.pl/forum/pazdz...dotyczace-forum-57602/index3.html#post9008556 I PODAC POMYSLY NA NOWE TEMATY
reklama
Mallinowa_Paula
Mimii kciuki za badania, a dokładniej za dobre wyniki &&&&&.
Sonka kozaki kupione?? Chcę zobaczyć jakie piękne :-)
Sonka kozaki kupione?? Chcę zobaczyć jakie piękne :-)
Ostatnia edycja: