reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
JA też na oko mleko robiłam. Albo podgrzewałam w mikrofali i dolewałam chłodnej jak była za ciepła albo ciepłą z czajnika jak miałam zagrzaną. Tak samo kąpiel . Taka z termometrem była dla Wojtka za zimna.
A w garnku z woda też się szybko podgrzewa. Ja tak podgrzewałam swoje mleko które miałam ściągnięte i zamrożone.

Hej brzuszki :-) Jeszcze raz dziękuję Wam za wczorajsze życzenia, bardzo mi miło :-) A ja dzisiaj byłam z siostrą u babci, zjadłam pyszny obiadek a teraz w domku na deser czekoladki :-) Jutro jadę na badania:krew, mocz itp

netika, super, że wizyta u endokrynologa udana i trzymam kciuki za tą u gina &&& no chyba, że tak jak mówisz urodzisz wcześniej :-)

esi, fajnie, że po fryzjerze wróciłaś zadowolona, jednak takie rzeczy to poprawiają humor :-) i kciuki za wizytę i zakupy &&&

kasikd, sporo mamy już wrześniowych dzieciaczków i ja pomimo, że tak samo zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom to ja czekam na październik, moja córcia jeszcze jest za malutka i niech rośnie w brzuszku :-) i widzę, że mamy termin na ten sam dzień 20.10

Mina, pomidorówkę ostatnio miałam, ale teraz robisz mi smaka tym pleśniakiem, najpierw Azorek o nim pisała teraz Ty i znowu pójdzie fala, jak z frytkami :-):-):-) a tym zdjęciem to już mnie dobiłaś, ślinka mi leci :zawstydzona/y:

sonkaa, a Ty leż i nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia, w końcu w pon już będziesz miała ze sobą Michasia to na brak zajęć nie będziesz narzekała

Paulina, witaj :-) ja z kolei w wakacje zajadałam się goframi z nutella i jak sobie przypomniałam to znowu bym zjadła :tak::zawstydzona/y:

erde, mam nadzieję, że jutro będziesz miała już lepszy dzień

Tu się nie zgodzę, moja chrześnica wcinała chłodne mleko aż miło.
no sa dzieci ktore cieplego nie lubieja:-) kolezanki synek nigdy cieplego nie pil tylko chlodne albo calkiem zimne:szok:
azorek ja za napojami z prądem nie przepadam, jak drink to drink bez innych smaków..
świetnie że sprawa męża pracy jest na bieżąco monitorowana przez was. Nie można sobie pozwolić na uległość bo "wy z Polska, ta dziki kraj"
tu polske zaliczaja do europy wschodniej:eek: i kazdy kto mi mowi ze to europa wschodnia dostaje ode mnie wyklad geograficzny na temat GEOGRAFICZNEGO srodka europy ktory jest wlasnie w polsce wiec uswiadamiam tu ciemnote....nie wspominajac o pytaniu pana w sklepie jak daleko od uk jest pl..ile to kilometrow i czym tam jezdzimy do rodzinki:confused2:
Poddaje się :/ gdzie się robi podpis?
podpis czyli suwaczek?? szukasz stronki z suwakami wchodzisz na swoj profil w ustawienia tam masz edytuj sygnature wklejasz ubbc kod suwaczka i dajesz zapisz. wsio wyjasnione tez jest w watku z zasadmi forum:tak:

Elutka ja sie wybieram ok 10 na porodówke :) chyba że mnie wcześniej weżmie :) szpital jest po remoncie więc jest ładniej niż kiedys :) a porodówki podobno sa super nie byłam jeszcze tam lekarz mnie zapraszał na obchód ale wsumie do czego mi to potrzebne ?:) pierwszego syna rodziłam na starej sali poród rodzinny i jakos mi to nie przeszkadzało a różne zabiegi miałam na kopernika jak nie na ginekologii to na hirurgi nie narzekałam więc teraz też tam ide :)

Dziękuję za pomoc...zobaczmy czy się udało:p

ulala 10 idziesz rozumiem kontrolnie, bo do terminu jeszcze chyba chwilka..? zresztą ja mam jakiś sentyment chyba do Kopernika, tam mam przychodnie Poz i zawsze tam trafiałam jak się coś działo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elutka - niby mam czas ale według usg jestem 2 tyg do przodu i jak do 10 sie nie rozpakuje to 10 beda rozwiązywac ciąże prawdopodobnie teraz mam wizyty co tydzień i zobaczymy jak to będzie mały wazy już prawie 3 kg :)

reklama
Do góry