Iwon
Lipcowe Mamy '05
Wiecie co - dzisiaj UDAŁO mi się idealnie uchwycić kolor oczy Moniki ;P No i powiedzcie mi JAKIE one są? Niezwykłe, to fakt, tak jakby jasno-bursztynowe w środku a na zewnątrz szare... a jakie będą?? Zielone??
Czyj maluszek ma jeszcze takie oczy??
Ch.olera wie

Rysica na pewno piękne będą
;-)Jeszcze jedno czy oprócz 3 Julków są jakieś powtarzające się imiona naszych dzieciaczków na forum?
Dokładnie kilka dni temu zastanawiałam się nad tym samym
Mamy więcej niż jednego Antka, Jasia, Szymka, Kubusia, Tomka, Piotrusia, Igorka, Nikodema. pewnie enfamil, ja czasami dokarmiam. Ma bardzo dobre opinie
Julek był dokarmiany tym mlekiem w szpitalu - jak mi go dawali do karmienia od razu czułam, że je pił, bo zapach był niefajny

Ostatnia edycja:
Chyba, że się ulituję nad tą stertą prasowania 
ja już nie wiem od czego zależy, czy on ładnie śpi, czy nie...zdążyłam zjeść śniadanie, wypić herbatkę, przejrzeć wyborczą, umyć włosy, umalować się i dorwałam się do forum...ale fajnie...:-)
ja mam ciemny braz a maz ma takie szaro-zielone. Jak mi sie uda zrobic fotke to wstawie. Acha no i stope musze wkleic tez, troszke sie poschizowalam jak poczytalam fejsa, bo w sumie moj tez nie ma plaskostopia, od poczatku ma taka wyprofilowana stopke...