Klusia, nie przepajam Piotrusia, bo on głównie na uu (+ ewent. do 100-150 ml mm, ale nie zawsze). Jak nie robił nam kupek przez kilka dni to podaliśmy herbatkę koperkową babydream z rossmana. Jedynie to.
Iwon, fajnie, że względny luz dziś :-) oby pogoda dopisała...u nas teraz 13stop. i pochmurno, mam nadzieję, że się ciut ociepli. Mnie czeka dziś standardowo odkurzanie (moje kłaki walają się po podłodze, wiec muszę codziennie odkurzać) i może zmycie podłóg na mokro (robię to 2-3 razy w tygodniu). Prasowanie odpada, bo w ogóle nie prasuję :-)
Mały padł wczoraj o 21.00...spał do 3.30, później pobudka po 5.00 i śpi do teraz...

ja już nie wiem od czego zależy, czy on ładnie śpi, czy nie...zdążyłam zjeść śniadanie, wypić herbatkę, przejrzeć wyborczą, umyć włosy, umalować się i dorwałam się do forum...ale fajnie...:-)
Dzięki dziewczyny za te namiary na odżywki do włosów...zacznę chyba od waxa.
Viola, dzięki też za info o tym płynie do kąpieli rossmana. Mam podobny, ale na szczęście to nie ten.
Anja, nie doradzę a propos przeziębienia, bo na razie Piotrusiowi (dzięki Bogu!!!) nic oprócz kataru nie było...nakrapiałam soli fizjologicznej do noska i odciągałam fridą i przeszło
Planuję wrócić do pracy tuż przed świętami i w związku z tym widzimy się jutro z potencjalną opiekunką z polecenia...podobno fantastyczna osoba, ale musiałaby zrezygnować dla nas z opieki nad innymi dziecmi...zobaczymy jak będzie, ale super byłoby, gdybyśmy znaleźli już odpowiednią osobę...kamień spadłby mi z serca...
Uciekam, bo chyba mały zaczyna kwękać...