reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
Wiara czyni cuda :tak:Nam wszystkim pragniącym tez sie uda wierzymy w to prawda??U mnie jeszcze tyle dni do testowania a czas sie tak dluzy mialam sie nie nastawiac i nie myslec ale wez i nie mysl..to jest niemozliwe kiedy tak bardzo sie pragnie....

2.JPG

chyba się udało.....

narazie jeszcze "nie dziękuję"- jutro idę na betkę, a pon. dp lekarza. ale już powoli zaczynam się cieszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niuni wielkie wielkie gratulacje!!!!!!
Dla takich chwil właśnie warto życ i warto się starac o szczęście:wink: !!!!

reklama
Niuni GRATULACJE!!!napewno wszystko bedzie dobrze :) czesc Dziewczyny! dawno nie zagladalam,ale widze ze wszystko zmienia sie na lepsze :) ja ostatnie dni zyje w stresie,nie wiem czy to ciaza czy cos dziwnego dzieje sie w moim organizmie... ostatni okres mialam bardzo slaby i bardzo krotki w porownaniu z przeszlymi jakos dziwnie palce mi puchna,i te moje humory, i to zmeczenie... a martwi mnie to gdyz w zeszlym miesiacu poszalelismy z moim mezem bez zabiezpieczenia :) bardzo ciesze sie na sama mysl o zafasolkowaniu ale bardzo sie boje ze to tylko moja wyobraznia.moze ktoras mi powie czy na poczatku ciazy mozliwe jest krwawienie?prosze o pomoc bo nie wiem czy sie cieszyc czy smucic...

Do góry