czesc dziewczyny

)
witam nowe staraczki!
mjaa - po takim przedstawieniu sytuacji jakbym byla na twoim miejscu to decydowalabym sie na dziecko skoro czas cie ogranicza, a studia no medycyna ciezka jest zeby pogodzic to z macierzynstwem ale moze znajdziesz jakis sposob zeby to dzialalo

, przede wszystkim porozmawiaj z tym partnerem co jestes teraz, zna sytuacje i tez musi podjac te decyzje no i dzialaj :-) 3 mam kciuki za 2 krechy!
Satchkat wlasnie dzis wspominalam mince pies ze nie moge sie przemoc aby to zjesc hahahah a juz tyle lat tu jestem, nie wiem odpycha mnie to strasznie hmmm , wlasnie tez juz powoli sie bede zabierac za przygotowania do swiat, my chcemy jechac do pl a nawet jeszcze bilety nie kupione

ale ja lubie ciasta i pichcic ogolnie wiec nawet jak sie wybieramy to i tak swoje tutaj zrobie
missiiss jasne ! z checia sobie obadam jak to wyglada troche o tym czytam ale tempka to dla mnie czarna magia hahha a tym bardziej badanie szyjki !!- tego to za chiny nie pojme! a z temperatura cos czytalam ze moga byc 2 skoki to wtedy ten 2 oznacza faktyczna owulacje - ze mna jest taki problem ze nigdy nie mam @ na czas, zawsze duze wahania chociaz musze powiedziec ze teraz jest troche lepiej niz kiedys, ale nie jestem pewna czy owulacja wystepuje, bralam 4 lata yasminelle a 2 lata juz nie biore - pokusze sie na wizyte u lekarza jak sie troche uspokoje z wydatkami hahah
ale ja dzisiaj 'broilam' mowie wam to az normalnie sie smieje do siebie, o 3 w nocy buszowalam w kuchni zawinelam mojemu M burgera, po czym pozniej z ciastem i herbatka wrocilam do pokoju opylac deserek hihih - mamy 2 pokoje wiec oczywiscie ucieklam do tego 2-go jak jakis uciekinier

i tak sobie pomyslalam ze musze byc w ciazy zeby chociaz wymowke miec na taka akcje hahahhahah bo jak nie to co ja zrobie ..